Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

29 Temmuz 2017 Cumartesi

The Evil Within İzle Full HD (2017)

The Evil Within 2017 yapımı filmin konusunda ise; 6 yaşında dahi bir çocuk iken, ağabeyi tarafından yumruklanınca merdivenlerden aşağı yuvarlanarak yaralanan ve beyin hasarı nedeniyle zihinsel engelli olan küçük kardeşe, olaya neden olan ağabey bakmaktadır. 

Suçlu büyük kardeş yıllar sonra kardeşine büyük bir ‘’antika ayna’’ satın alır. Ne var ki özürlü kardeş yalnız kalıp aynada kendi görüntüsüyle başbaşa kaldığı zaman kötülükler yapmasını emreden mesajlar alır. The Evil Within İzleyeceklerin bilgisine; Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Andrew Getty üstlenmektedir. Andrew Getty ilk ve tek filmidir. Oyuncu kadrosunda ise Sean Patrick Flanery ,  Dina Meyer ,  Brianna Brown ,  Michael Berryman ve  Frederick Koehler gibi isimler yer almaktadır.

Korku Filmleri sitemizden sansürsüz The Evil Within Türkçe Altyazılı İzleyebilirsiniz. Tek part veya partlı1080p720p veya 480p kalitesinde The Evil Within full hd izleyebilirsiniz. Son çıkan Yabancı Korku Filmlerini kaçırmamak için sitemizi tekrar ziyaret etmeyi unutmayınız. Film izleme zevkini ve kalitesini arttırmak için lütfen film hakkında yorum yapınız. The Evil Within İzleyicilerine iyi seyirler dileriz..

Filmi izle; http://www.cinfilmleri.com/2017/05/23/the-evil-within-izle-full-hd-2017/

The Evil Within 2017
The Evil Within İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder