Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

27 Eylül 2017 Çarşamba

Pandorum - Uzayda Dehşet İzle Türkçe Dublaj (2009)

Pandorum - Uzayda Dehşet 2009 yapımı filmin konusu; Gezegenimizden çok uzaklarda bir yerlerde, karanlığın ortasında kaderine terk edilmiş bir gemi ve yollarını, yönlerini kaybetmiş ve bulundukları yere nasıl geldiklerini bile anımsayamayaan bir grup astronot ürkütücü bir gerçek ile karşı karşıya kalır.

Yalnız değildirler ve insanlığın kurtuluşu onların elindedir. Geminin içerisinde derin ve korkunç gerçekler ortaya çıkacaktır. Yavaş yavaş ölümcül sırlar açıklanacaktır. Tüm sorular cevap bulacak: Bunlar kim? Görevleri nedir? Pandorum Filminin yapımcıları aynı zamanda Resident Evil filminin yapımcılarıdır. 2009 ABD ve Almanya yapımı olan bilim kurgu, gerilim ve korku türündeki filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Christian Alvart üstlenmiştir. Uzayda Dehşet filminin oyuncu kadrosunda ise Cam Gigandet , Norman Reedus , Dennis Quaid , Ben Foster ve Antje Traue yer almaktadır. Filmin yapımcılığı ise Esintinden Evil'den bildiğimiz Paul W.S. Anderson ve Jeremy Bolt'dur.

Pandorum İzleyecekler için yorumum: Pandorum çok farklı ve kaliteli bir film. Başlarda olan gizem ilerleyen kısımlarda Korkuya yer bırakıyor. Filmdeki yaratıklar insanlarla besleniyorlar. Zaten gemideki cesetleri bu açıklıyor.. Peki bu yaratıklar nerden geldi ? Film bu konuda bizde soru işareti bırakmayacak şekilde bir açıklama sunuyor. Gayet mantıklı ve gerçekçi bir açıklama. Vay be klişe yaratık filmlerinden değil gerçekten. Çok derin ve düşündüren Pandorum bence daha fazla değeri hakeden orjinal bir yapım... "1969- İnsanoğlu aya ayak bastı. Dünya nüfusu: 3.6. milyar. 2009- Kepler Teleskobu Dünya benzeri gezegenleri araştırmak için uzaya fırlatıldı. Dünya nüfusu: 6.76 milyar. 2153- Paleo 17 isimli uzay araltırma aracı Tanis gezegenine iniş yaptı. Dünya nüfusu: 24.34 milyar. Yiyecek ve su kıtlığı artık olağan bir durum. 2174- Dünya'nın sınırlı kaynakları için yapılan savaş patlama noktasına geldi. Uzay aracı Elysium uzaya fırlatıldı."
Türkiye'nin en özel gerilim filmleri ve korku filmleri sitesinden kesintisiz ve full hd olarak Uzayda Dehşet Türkçe Dublaj İzleyebilirsiniz. Son çıkan uzay filmleri ve yerli - yabancı korku filmleri izlemek için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Tüm Uzayda Dehşet İzleyeceklere iyi seyirler dileriz..

Uzayda Dehşet filmini izle; https://www.cinfilmleri2.com
[
Pandorum İzle
Uzayda Dehşet İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder