Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

28 Temmuz 2017 Cuma

Bezm-i Ezel İzle Full HD Sansürsüz (2017)

Bezm-i Ezel 2017 yapımı filmin konusu; Hıristiyan Yasemin ve Müslüman Mustafa, İzmir'de birlikte yaşayan, farklılıklarına rağmen birbirlerini çok seven iki sevgilidir. 

Ancak Yasemin bir süredir kabus gibi olaylar yaşamaya başlamıştır. Durumu önce kendi dininin görevlilerine danışarak çözmeye çalışan genç kadın, görüştüğü papazın bir çare bulamaması üzerine başta karşı çıksa da Mustafa'nın bir arkadaşının bulduğu Mansur Hoca'yı görmeyi kabul eder. Hoca, büyük çabalar sonucunda Yasemin'e bir cin kabilesinin musallat olduğunu keşfeder. Bu lanetin nedeni, babası İshak ve kimselerin bilmediği büyük sırrıdır. Olayın çözebilmek için, Yasemin'in doğduğu köye dek gitmeleri gerekecektir. Bezm-i Ezel İzleyeceklerin bilgisine; Filmin yönetmenliğini Aykut Can Demirel üstlenmektedir. Bezm-i Ezel ile ilk filmini çeken genç yönetmen, korku filmi sektöründe gelecek vadeden yönetmenler arasında gösteriliyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Ebru Eker, Berkan Tutu, Buğra Han Kirişoğlu, Hakan Tutu ve Hüseyin Başlı yer almaktadır.

Cin Filmleri sitemizden sansürsüz Bezm-i Ezel 2017 İzleyebilirsiniz. Tek part veya partlı1080p720p veya 480p kalitesinde Bezm-i Ezel full hd izleyebilirsiniz. Son çıkan Korku Filmleri ve Yerli Korku Filmlerini kaçırmamak için sitemizi tekrar ziyaret etmeyi unutmayınız. Film izleme zevkini ve kalitesini arttırmak için lütfen film hakkında yorum yapınız. Bezm-i Ezel İzleyicilerine iyi seyirler dileriz..

Filmi izle; https://www.cinfilmleri2.com

Bezm-i Ezel
Bezm-i Ezel İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder