Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

29 Temmuz 2017 Cumartesi

Psişik İzle 1080p Sansürsüz (2016)

Psişik 2016 yerli korku filminin konusu; Filmin ana kahramanı olan Barış'ın yaşadığı evin etrafına yerleştirilen kameralar aracılığıyla korku dolu bir hikaye anlatılıyor.

Psişik İzleyeceklerin bilgisine; Film, 2003'te Bursa'da yaşanan bazı gerçek olaylara dayanarak çekildiği iddia ediliyor. Çekimler Muğla'nın Menteşe ilçesinin Yerlesik Belediyesi'nde yapıldı. Filmin başrollerinde Fevzi Altunbulak ve  Maria Salifova yer almaktadır. Filmin senaryosu Zafer Kaya'ya aittir. Yönetmenliğini ise Mustafa Kara üstlenmektedir. Senarist Zafer Kaya'nın daha önce çektiği yerli korku filmleri; İblisin Oğlu 13. Vahşet ve Mel-Un filmleriyle, Türk Korku Filmleri kategorisini adeta dibe vurdurmuştu. Bu geleneğinide bu filmde de sürdürmüştür. Amatörlük, saçma korku efektleri, anlamsız sahneler, anlamsız diyaloglar ne ararsanız bu adamın filmlerinde var :) Filmden fazla birşey beklemeyin... SES SORUNU BİZLE İLGİLİ DEĞİLDİR, FİLM BU ŞEKİLDE PİYASAYA SUNULMUŞTUR.

Cin Filmleri sitemizden sansürsüz Psişik 1080p İzleyebilirsiniz. Tek part veya partlı1080p720p veya 480p kalitesinde yerli korku filmi, Psişik full hd izleyebilirsiniz. Son çıkan Korku Filmleri ve Yerli Korku Filmlerini kaçırmamak için sitemizi tekrar ziyaret etmeyi unutmayınız. Film izleme zevkini ve kalitesini arttırmak için lütfen film hakkında yorum yapınız. Psişik İzleyicilerine iyi seyirler dileriz..

Filmi izle; http://www.cinfilmleri.com/2017/05/28/psisik-izle-1080p-sansursuz-2016/

Psişik 2016
Psişik İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder