Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

27 Eylül 2017 Çarşamba

İşkence – Snuff 102 İzle Sansürsüz +18

İşkenceSnuff 102 2007 yapımı olan ve yasaklı filmler kategorisinde yer alan filmin konusu; Genç bir gazeteci snuff filmler hakkında araştırma yapmaya başlayınca yeraltında kalmış sırlar çözülmeye başlar..

Genç gazeteci araştırmanın derinlerine inmek isteyince şok eden görüntüler şiddet ve olaylarla korkunç bir sarmal içine düşer. Filmin gerçek olaylara dayandığı iddia edilmektedir.. Hatta filmin başında film içeriğindeki işkence sahnelerinin gerçekliliğininde belgelendiği iddia edilmektedir. Film içeriğinde şiddet, işkence ve cinsel içerikli sahnelerin fazlalığından dolayı +18 yaşından küçüklerin izlememesi gerekmektedir ayrıca kesinlikle aile ortamında izlenmeyecek bir filmdir. Özellikle şiddet ve işkence sahnelerin ağır olması sebebiyle bir çok ülkede yasaklanmış filmler kategorisinde yer almaktadır. 2007 Arjantin yapımı olan filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Mariano Peralta üstlenmiştir. Snuff 102 filminin oyuncu kadrosunda ise Nicolás Blanco , Julián Alfonzo , Rodrigo Bianco , Lucas Delgado ve Yamila Greco yer almaktadır. Ayrıca filmin yapımcılığınıda Salvador Haidar ve Adriana Perna üstlenmiştir. Film IMDB üzerinden 4.1 puan almıştır. Türkiye'nin en özel kategorili korku-gerilim filmi sitesinden Türkçe altyazılı olarak kesintisiz full hd Snuff 102 Sansürsüz İzleyebilirsiniz. Film piyasasındaki tüm yasaklı filmleri izlemek için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Snuff 102 İzleyicilerine iyi seyirler dileriz. Lütfen yorum yapmayı unutmayınız..

FİLMİ İZLEYECEKLERE UYARI!!! LÜTFEN SAĞLAM BİR BÜNYENİZ YOKSA FİLMİ İZLEMEYİNİZ, OLDUKCA AĞIR İŞKENCE ve ŞİDDET SAHNELERİ YER ALMAKTADIR.

Snuff 102 Filmini izle; https://www.cinfilmleri2.com

İşkence Filmi
Snuff 102

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder