Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

30 Temmuz 2017 Pazar

Alamet-i Kıyamet İzle Full HD (2016)

Alamet-i Kıyamet 2016 yerli korku filminin konusu; 1999 yılında geçen hikayede, Elif adlı genç bir kadın No:72 apartmanında yaşamaktadır. 

Yalnız hayat sürdüren Elif, hamiledir. '99 yılında Türkiye'de ve dünyada kıyamet alametleri gibi sıradışı olaylar yaşanırken, 72 numaralı apartmandaki komşuların ise hepsi birbirinden garip kişilerdir... Elif kıyamet alametleri ile komşularının arasına sıkışmıştır.Alameti Kıyamet İzleyeceklerin bilgisine; Oyuncu kadrosunda Büşra Çubukçuoğlu, Funda Ersin, Murat Onuk, Doğuş Gün Demir, Müge Esmeray, Belgi Saygı, Enis Zeytinler ve Sedat Savtak isimlerinin yer aldığı filmin senaryosu ve yönetmenliği ise Doğa Can Anafarta'ya ait. Korku ve gerilim türündeki filmin yapımcılığını ise Asteros Film üstleniyor.

Cin Filmleri sitemizden sansürsüz Alamet-i Kıyamet İzleyebilirsiniz. Tek part veya partlı1080p720p veya 480p kalitesinde Alamet-i Kıyamet full hd izleyebilirsiniz. Son çıkan Yerli Korku Filmlerini kaçırmamak için sitemizi tekrar ziyaret etmeyi unutmayınız. Film izleme zevkini ve kalitesini arttırmak için lütfen film hakkında yorum yapınız. Alamet-i Kıyamet İzleyicilerine iyi seyirler dileriz..

Filmi izle; http://www.cinfilmleri.com/2017/05/22/alameti-kiyamet-izle-full-hd-2016/

Alamet-i Kıyamet
Alameti Kıyamet İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder