Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

29 Ekim 2021 Cuma

Film izleyenler korku kilmlerinin etkisinden nasıl kurtulurlar?

 Online olarak full hd film izleyenler, korku filmleri bireyleri normal düzenlerinden alıkoyabilir. Düşünce bireyleri son derece etkiler.


İyi düşünceler iyi düşünceleri ve iyi yaşamı getirirken, kötü düşünceler de kötü düşünceleri sürekli olarak peşinde sürüler. Korku filmleri izleyenler, aynı zamanda kötü düşüncelere kapılan bireyler devamlı olarak daha da kötüye gitmektedir. Özellikle film izle seçeneklerini yapanlar özellikle belirtmek isterim ki cinli filmler izleyenler gerçekten uzun süre etkisinde kalmaktadırlar. Uykusuz geceler ve kabuslu geceler geçirebilmektedirler. Bu da iş hayatını ve günlük yaşantısını az da olsa olumsuz yönde etkileyebilmektedir. Bunun engellenmesi için de bireyler farklı aktivitelerde bulunmalı ve kendileri ile baş başa kalmamalıdırlar.

Gerilim filmleri de bireylerin düşüncelerini etkilemektedir. Bireyler yalnız kaldıklarında ya da boş kaldıklarında akıllarına kötü sahneler gelebilir. Bu yüzden filmlerin etkisinden kurtulmak biraz zor olabilir. Önemli olan filmi ve filmde hissedilen duyguları o anda bırakmak ve sonrasında unutmaktır. Bu yapıldığı takdirde bireyler filmlerin etkisinden kolaylıkla kurtulabilir. Korku filmi izleyen, özellikle sinemalarda izleyen bireyler filmin etkisinden uzun süre çıkamayabilirler. Sahneler sürekli kafalarında canlanabilir. Eğer çok etkilendiğiniz bir film izledikten sonra üstüne birde +18 Filmler izlemekgibi ve Yasaklı filmler gibi ağır sahnelerin olduğu eserleri seyrettiğinizde daha da pskolojik açıdan etkileyebilmektedir. Bunu engellemek için farklı dalda filmlerin izlenmesi iyi olabilir. Örneğin, komedi ve fantastik filmler izlenebilir. Yerli korku filmleri izlemek bireyleri etkiler ama etkilenmemek bireylerin düşünce yapılarındadır. Eğer bireyler çok fazla etkileniyor ve unutamıyorlarsa bu durumda farklı alanlara yönelmeliler ve akıllarını sürekli olarak meşgul etmelidirler. Örneğin, kitap okumalı, başka şeyler seyretmeli veya bulmaca çözmeli, kurslara gitmeli, sosyalleşmeli. Bu gibi durumlar yardımcı olacaktır.

Korku filmleri etkileri, geçicidir. Ne kadar sürede geçeceği size bağlıdır. Korku filmleri 2022’de de hızlı bir şekilde gelmektedir. Konusunu beğenmezseniz gitmeyiniz. Film korku site...

Devamı için: https://medium.com/@korkufilmleri/film-izleyenler-korku-kilmlerinin-etkisinden-nas%C4%B1l-kurtulunur-271913619745

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder