Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

30 Ekim 2021 Cumartesi

Film izleyenler için korku filmlerinin faydaları nelerdir?

 Hd film izleyenler çoğunlukla korku filmleri seyretmen isteyenlerde genel olarak kötü bir etki bıraksa da faydalı yönleri de bulunabilmektedir.

Online olarak full hd yenlerde korku filmleri türlerinden ve her filmden öğrenilecek şeyler mevcuttur ve her filmin bünyede bıraktığı etki farklıdır. Filmlerin hissettirdikleri, yaşattırdıkları farklı olabilmektedir. Gerilim filmleri, vücutta adrenalinin artmasına neden olmaktadır. Bu da vücudu dinç tutmaktadır. Aynı zamanda kalp rahatsızlığı olanlara, klostrofobisi olanlara, astımı olanlara tavsiye edilmez. Ayrıca psikolojik sorunları yoğun olan kişilere Türk korku filmleri özellikle cin filmi gibi türler kesinlikle tavsiye edilmemektedir. Psikolojik sorunları olan bir insan bu tarz tiğinde daha olumsuz sonuçlar yaşanabilmektedir.

Yapılan araştırmalara göre korku filmlerinin bazı bireyler için terapi olabileceği tespit edilmiştir. Özellikle hayal kırıklığı yaşayan bireylerin buna yönelik duygusal olarak boşalma terapisi yaşadıkları iddia edilmektedir. Aynı zamanda korku filmi sırasında geçici olarak bağışıklık sistemleri de güçlenmektedir. Bağışıklığın güçlenmesinin nedeni ise, adrenaline bağlıdır. Korku filmi izlerken kalp atışının artmasından dolayı bireylerde metabolizma çalışır ve kilo verme kolaylaşır. Kalori yakımında etkili olmaktadır. Korku film, izlerken bu gibi durumlar fark edilemese de vücutta bunlar meydana gelmektedir. Bu yüzden kilo vermek isteyen ve psikolojisine güvenenler izleyebilir. Bunların yanı sıra ani kalp durması yaşayıp ölen bireyler de olabilmektedir. Özellikle yenlerde ve yenler bazı korkularının bu tarz ağır filmlerle üstüne gidebilir ve korkularını yenebilirler. Bazı durumlarda ise Yerli mek cinli varlıklardan korkanlar için iyi sonuçlarda elde edilmektedir. Çünkü bu tarz filmler genelde cini yok etmek veya yapılan büyüyü bertaraf etmekle sonuçlandığı için kişi üzerinden bir rahatlama izlenimi vermektedir. Tabi çok korkmak da iyi değildir. :)

Korku Filmi Seyretmek Faydalı Mı?

rken yani geçici bir süre olarak faydalıdır. Çok fazla korku filmi izlemek kişinin karakterini de etkilemektedir. Bu yüzden çok fazla izlememek önemlidir.  yılında da hızlı bir şekilde gelmektedir. İyi bir seçim yapılarak korku filmine gitmekte fayda vardır.  sitesi üzerinden Türkçe dublajlı ve...

Devamı için: https://medium.com/@korkufilmleri/film-izleyenler-i%C3%A7in-korku-filmlerinin-faydalar%C4%B1-nelerdir-aef28c446f2c

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder