Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

14 Aralık 2018 Cuma

Bir Cin Filmi: Üç Harfliler Beddua (2018) Filmi izle

Türk korku filmi olan Üç Harfliler Beddua filmi izlemek isteyenler, sitemizden Full Hd ve tek parça halinde seyredebilirsiniz. 

Üç Harfliler Beddua izle filminin konusunda ise; Bursa'da yaşanmış gerçek bir hikayeden konu edinen filmde, Lise arkadaşları olan ve yıllar boyunca birbirinde hiç kopmayan 4 yakın arkadaş olan Burcu, Melek, Eda ve Ayla'nın mutlu hayatları, Havel adında bir Şaman kadın ile tanıştıktan sonra, bir gecede tamamen korku ve tüyler ürpertici olayların yaşanacağı şekilde değişecektir.. Artık hayatlarında hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır çünkü kimden geldiği belli olmayan kuvvetli bir beddua, korkunç ve vahşet dolu günler yaşamalarına neden olacaktır. Beddua iki tarafı keskin bir kılıç gibi gökyüzüne çıkmış, kara bulutların arasına gizlenmiş ve hedefini aramaktadır! Türk korku filmleri arasında büyük bir ün edinen Alper Mestçi'nin yazıp yönettiği Üç Harfliler Beddua filmi, 15 Haziran Cuma günü yerli film izleyicilerin huzuruna sunulacaktır. Başrollerini Gizem Takma, Esma Soysal, Beyzanur Mete ve Şerife Ünsal'ın paylaşacağı Üç Harfliler Beddua full hd izle filmi, hiç şüphesiz ki bu yılın en çok konuşulan yerli korku filmleri ve cin filmleri arasında olacaktır. Üç Harfliler Beddua 2018 Filmin görüntü yönetmenliğini Eren Nayir üstlenirken, müzikler de ise Reşit Gözdamla’nın imzası var.

Üç Harfliler Serisinin 4. filmi olan Beddua filmi için başarılı cin filmi yönetmeni Alper Mestçi "Bizim insanımız her şeyden korkmaz acayip cesaretli bir milletiz. Ben bu filmim için şöyle demek istiyorum cesareti olan, kendine güvenen izlemeli. Korku dozu bu filmde daha da çok arttı" demiştir. Bizlere oldukça sağlam bir korku filmleri arasında olduğu izlenimi veren Üç Harfliler 4 izle filmi, gerçek hayatta yaşanmış bir olaydan esinlenerek yapılmasıyla bizleri daha da gererek ürkütmektedir. Üç Harfliler Beddua tek parça izle filminin şuan için sitemizde fragmanı yayınlanmaktadır. Üç Harfliler Beddua filmi izlemek isteyenler, 15 haziran'da sinemaya giderek seyredebilirler. Şuan için Üç Harfliler Beddua Fragmanını izlemeniz için yayınladık. İlerleyen zamanlarda sitemizden ücretsiz ve online olarak yayınlayacağımız Üç Harfliler 4 Beddua filmi seyretmek isteyenler bir süre bekledikten sonra izleyebileceklerdir. Film izle ile ilgili yayınlanan bir kaç görsel ve afişten anladığımız kadarıyla kaliteli ve korkutucu efektlerin olduğu bir film izleyeceğiz gibi gözükmektedir. Yazıp yönetenin Alper Mestçi  filmleri olması ve gerçek olaylardan esinleniyor olması hiç şüphesiz ki bu yılın en çok konuşulan ve seyredilen Türk filmleri arasında olacağı beklenmektedir..

Üç harfliler beddua izle filmi linki; https://www.cinfilmleri1.com/2018/05/14/uc-harfliler-beddua-izle/

Üç Harfliler Beddua Üç Harfliler BedduaÜç Harfliler Beddua izle Üç Harfliler Beddua izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder