Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

14 Aralık 2018 Cuma

Gökyüzünün Ötesinde (2017) Türkçe Dublaj İzle

2017 yapımı Gökyüzünün Ötesinde - Beyond Skyline Filmi sitemizden Türkçe Dublajlı versiyonunu hd kalitede İzleyebilirsiniz. 

Gökyüzünün Ötesinde izle filminin konusunda ise; Oğlunu uzay gemisinden kurtarmaya çalışan bir adamın yaşadıkları ve başına gelen olayları anlatmaktadır. Los Angeles halkı uzaylı istilasıyla dünyadan silindiği vakit, dedektif Mark Corley oğlunu kurtarmak için uzaylı gemisine girmek için çeşitli yollara başvurur. Ancak gemi Güneydoğu Asya'da kaza yaptıktan sonra, dedektif hayatta kalanları toplayıp bir birlik kurarak, oğlunu ve dünyayı kurtarmanın yollarını arar. Liam O'Donnell'un yazı yönettiği film 6 farklı kategori ile karşımıza çıkmaktadır: Aksiyon filmleriBilim Kurgu filmleriGerilim filmleriGizem filmleriKorku filmleri ve Macera filmleri.. Liam O'Donnell yazıp yönettiği Gökyüzünün Ötesinde full hd izle filminin başrollerinde Frank Grillo, Bojana Novakovic ve Jonny Weston yer almıştır. ABD, İngiltere, Çin, Kanada, Endonezya ve Singapur yapımı olan film izleyicileri tarafından 5.4 puan verilmiştir. 2017 filmleri arasında merakla beklenenler arasında olan Beyond Skyline türkçe dublaj izle filmi, bir çok türe girmeyi ve yapımında birden fazla ülkenin olması filmi ilgi uyandırıcı duyulsada bekleneni verememiştir. Bu tarz filmler sevenler için aksiyonun ve gerilimin bol olduğu Gökyüzünün Ötesinde filmi izleyeceklere iyi seyirler dileriz. Korku filmi izle seyircileri için cinfilmleri1.com'da hergün yeni yapımlar eklenmektedir.

Gökyüzünün Ötesinde Türkçe dublaj izle linki; https://www.cinfilmleri1.com/2018/05/15/gokyuzunun-otesinde-turkce-dublaj-izle/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder