Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

14 Aralık 2018 Cuma

Bir Seri Katilin Gençlik Yaşamı - My Friend Dahmer (2017) Filmi izle

Gerçek olaylardan uyarlanan My Friend Dahmer - Arkadaşım Dahmer filmini izlemek isteyenler sitemizden Türkçe Altyazılı ve full hd kalitede sansürsüz izleyebilirler.

My Friend Dahmer izle filminin konusunda ise; Ünlü seri katil Jefrey Dahmer'ın lise yıllarını anlatan ve Türkçe adıyla 'Arkadaşım Dahmer izle' isimli kitaptan uyarlanan filmde, 18 yaşındaki Jeffrey liseden mezun olmak üzeridir. Jefrey'de bir sorun vardır, tüm eğitim hayatı boyunca garip ve tuhaf hareketler sergileyen bir çocuk olarak görülmüştür. Çevresindekiler tarafından normal bir insan olarak gözükmemektedir ki fazla arkadaşıda olmamıştır. Aile yaşamı da tam bir kabus gibidir. Paranoyak bir kişilik bozukluğu yaşayan annesi ve pasif-agresif babasının her gün bitmek bilmeyen kavgaları arasında küçük erkek kardeşi David ile var olmaya çalışmaktadırlar. Babasının kendisinde gördüğü ve korktuğu dürtüleri oğlunda da görüyor olmasının yarattığı endişe ile, Jeffrey‘nin daha normal bir çocuğa dönüşmesini istemektedir. Çocukluğundan beri yolda bulduğu hayvan ölüleri üzerinde çalışmalar ve incelemeler yapmaya meraklı olan Jeffrey, babasının kaygıları sebebiyle sevdiği şeyi bırakmaya zorlanmış ve babasının isteği üzerine daha sosyalleşmeye çalışmakta ve biraz olsun arkadaşlık ilişkileri geliştirmeye başlamıştır.

My Friend Dahmer Türkçe Atyazılı izle filmi, ABD'nin en ünlü seri katillerinden biri olan Jefrey Dahmer'ın lise yıllarında yaşadığı tuhaf hayatını, aile içi sorunlarını, sosyal çevresiyle olan ilişkilerini ve onu bu derecede manyak bir katile dönüşmesine sebep olan olayları anlatmaktadır. Biyografi, dram ve korku türündeki My Friend Dahmer full hd izle filmi, bir çok film eleştisi ve puanlama siteleri tarafından büyük övgüler almış, 1 ödül ve 3 farklı alanda aday gösterilerek bizlere kaliteli bir korku filmi izle olduğunu göstermektedir. Her ne kadar korku filmi olarak geçsede ağırlıkla biyografi filmidir. Marc Meyers yönetmenliğini yaptığı My Friend Dahmer tek parça izle filminin başrollerinde ise Ross Lynch, Alex Wolff ve Anne Heche yer almıştır. Arkadaşım Dahmer filmini izlerken hiç şüphesiz ki en dikkat çekeceğiniz nokta ise Ross Lynch'ın dersine ne kadar iyi çalıştığıdır. Müthiş bir performans sergileyen oyuncu film eleştirmenleri tarafından tam not almıştır. Jefrey Dahmer'ın yakın çevresiyle, Arkadaşım Dahmer full hd izle filmiyle ilgili yapılan röportajlarda “sanki Jeff‘i izliyormuşum gibiydi” demeleri zaten her şeyi özetliyor. Ayrıca ailesinden ve çevresinden, tabii ki filmin uyarlandığı romandan da edindiği bilgiler ile Ross Lynch dersine bayağı iyi çalışmış diyebiliriz. Vizyon Film İzleme sitemizden full hd 1080p kalitesinde ve Türkçe Altyazılı olarak My Friend Dahmer filmini izleyebilirsiniz. Herkese keyifli seyirler dileriz.

Korku filmlerikorku filmleri 2018korku filmleri 2017seri katilli filmlergerçek hayattan uyarlanan filmler

My Friend Dahmer izle film linki; https://www.cinfilmleri1.com/2018/05/13/my-friend-dahmer-izle/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder