Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

2 Mayıs 2018 Çarşamba

Prodigy izle (2017) Filmi Altyazılı HD

Prodigy 2017 yapımı gerilim, bilim kurgu ve dram türündeki Filmi, Türkçe Altyazılı ve full hd kalitesinde izlemek isteyenler için konusu;

Ellie, telekinezi güçleri olan bir kızdır. Birgün güçlerini yanlış kullanmasından dolayı bir hücere kapatılır. Ordudan görevli bir brup kişi Ellie'ye psikolojik bir tedavi uygulamaya çalışırlar ancak hiçbir yöntem fayda etmemektedir. Olivia isimdeli bir kadın bu durumu çözmesi için aklına son çare olarak üniversiteden tanıdığı Dr. Fonda'yı çağırır. Kesin olarak işe yarayıp yaramayacağını bilmese de Ellie'nin gerçekleri itiraf etmesini ister. Bu da Dr.Fonda'dan geçtiğini düşünüyordur.  Böylelikle Dr.Fonda işi kabul eder. Sadece iki günü vardır. Eğer Ellie, Dr.Fonda ile bağ kuramazsa başına gelecekleri tahmin ediyor ama diğerlerine nasıl vermediyse Dr. Fonda'ya da aynı şekilde cevap verecektir. Acaba bu uğurda yapılan mücadelenin galibi Dr.Fonda mı? Yoksa Ellie'mi olacak?

Prodigy Film İzleyecekler yönetmen koltuğunda ve senaristliğini Alex Haughey ve Brian Vidal ikilisi yapmıştır. Prodigy İzle filminin başrollerinde ise Richard Neil, Savannah Liles ve Jolene Andersen yer almıştır. ABD yapımı olan film, 2 dalda ödül almayı hak kazanmıştır. Kapalı, karanlık odadaki kontrol altına alınmaya çalışılan bir kızın, güçlerini bu zor ve kötü ortamda daha da geliştirdiğini seyredeceğiniz film, 6.5 puan alarak gerçekten ilgi çekici bir Film İzleme olduğunu göstermektedir. Prodigy seyretmek isteyenler online olarak sitemizden altyazılı ve full hd kalite farkıyla keyifle seyredebilirler.

Prodigy filmi izlemek için; http://www.cinfilmleri.com/2018/04/23/prodigy-izle-2017-filmi/

Gerilim filmleriBilim kurgu filmleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder