Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

2 Mayıs 2018 Çarşamba

Sick Nurses - Hasta Hemşireler İzle 720p (+18)

Sick Nurses - Suay Laak Sai - Hasta Hemşireler Filmi Full Hd 720p İzleyecekler için konusu; 

Bütün hemşireler; hastanenin damızlık doktorunun peşindedir. Birisiyle tam evlenecek iken ; doktorun da isteğiyle, bu hemşire diğerleri tarafından öldürülür. Ama efsaneye göre öldürülen kişi 10 gün içersinde sevdiğini görmeye gelir ve 10 gün sonunda bizim ölümüz intikamı için geri dönecektir. Aslında ölen hamşiremiz eskiden doktorumuzla ilişkisi olan bir erkek. Bu hemşire doktorla evlenmek ister ancak doktor bir kadınla evlenmek istediğini bunun olamayacağını öğrenince ameliyat olur.

Korku, gerilim, suç ve erotik filmler türündeki Sick Nurses İzle ve Hasta Hemşireler İzle filmi, içeriğindeki bazı sahneler sebebiyle bir kaç ülkede gösterime girmesi yasaklanmıştır. Bu yüzden Sick Nurses Full Hd İzle filmi, yasaklı filmler kategorisinde de yer almaktadır. Piraphan Laoyont, Thodsapol Siriwiwat yönetmenliğini yaptığı filmin başrollerinde ise Chon Wachananon, Wichan Jarujinda, Chidjan Rujiphun yer almıştır.  +18 Filmler arasında yer alan bu filmi sitemiz üzerinden online olarak Hasta Hemşireler Full Hd İzleyebilirsiniz. 2007 Tayland yapımı film, IMDb den 5.2 puan almıştır. Tüm Suay Laak Sai İzleyeceklere iyi seyirler dileriz.

Sick nursas izle - Hasta hemşireler izlemek için; http://www.cinfilmleri.com/2018/04/23/sick-nurses-hasta-hemsireler-izle/

Korku filmleriGerilim filmleriSuç filmleriFilm izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder