Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

3 Mayıs 2018 Perşembe

Sarmaşık İzle 2015 Filmi HD

Sarmaşık 2015 yapımı yerli Filmi, sitemiz üzerinden kesintisiz ve Full Hd kalite farklıyla İzlemek isteyenler için konusu;

Mısır'a doğru gemi ve 6 kişilik mürettebat, armatörün bir anda iflas etmesiyle gemide mahsur kalır. Zira deniz hukuk kurallarına göre gemide kalmak zorundadırlar ve kesinlikle hiç bir yere kıpırdamamaları gerekmektedir. 5 Gemici ve 1 kaptandan oluşan bu mürettebat çaresizde ne yapacaklarını bilmeden, kendilerini hiç unmadık şeylerle karşı karşıya bulurlar. Gemide geçen aylardan sonra yiyecek ve su sıkıntısı yaşayan ve yapacak hiçbir şey bulamayan mürettebat giderek gerçeklik duygusunu kaybetmeye başlayınca, üstüne birde bu huzursuz bekleyişte hiyerarşik güç mücadelesine gireceklerdir.

Sarmaşık Filmi İzleyenler, oldukça farklı ve sıradışı bir Film İzleyeceklerdir. Senaristliğini, yönetmenliğini ve yapımcılığını Tolga Karaçelik'in yaptığı Sarmaşık İzle filminin başrollerinde ise Nadir Saribacak, Hakan Karsak ve Kadir Çermik yer almıştır. Sinemalarda çok ilgi görmesede 2015 yılının en iyi filmi olan Sarmaşık Full Hd İzle filmi, IMDb üzerinden 8.1 gibi oldukça iddialı bir puan almıştır. Gerilim, fantastik ve dram türünde olan Sarmaşık filmi, Türk filmleri sektöründe alışıla gelmedik bir konusuyla online film izleyicilerinide mest etmiştir. 2015 yılının en başarılı Türk filmlerinden biri olan Sarmaşık, 52. Uluslararası Antalya Film Festivali'nde En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Senaryo ve En İyi Erkek Oyuncu (Nadir Sarıbacak) ödüllerinin sahibi oldu. Olayların gerçekçiliği ve sonlara doğru verilen metaforlar sizi filme daha da çekecektir. Tek part halinde Sarmaşık Türk filmini sitemizden kesintisiz seyredebilirsiniz. Farklı konulu bir Yerli Film İzlemek istiyorsanız, Sarmaşık 2015 filmi tam size göre..

Sarmaşık filmi izlemek için; http://www.cinfilmleri.com/2018/04/24/sarmasik-izle-2015-filmi-hd/

Yerli gerilim filmleriTürk fantastik filmleriYerli gizem filmleriTürk gerilm filmiYerli fantastik filmiTürk gizem filmi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder