Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

6 Ekim 2017 Cuma

Testere 8 Jigsaw Efsanesi 2017 Filmi

Testere 8 Jigsaw Efsanesi 2017 yapımı filmin konusu; Korkunç cinayetlerin soruşturulması devam ederken polisler çok ilginç bir durumla karşılaşılır.

Vahşice işlenen cinayetler bir ismi hedef gösterir. Ve bu isim John Kramer'den başkası değildir. Ama ortada çok şaşırtıcı bir gerçek vardır Jigsaw adıyla bilenen bu gizemli adam 10 yılı aşkın süredir ölüdür ve polisler ne yapacağı bilemez haldedir fakat olaylar gelişmeye devam eder.. Testere serisinin 7. filmi her ne kadar son olarak geçsede Saw: Legacy, serinin sekizinci filmi olarak serinin devam filmidir. Serinin ilk filmlerinin yönetmeni olan ünlü korku-gerilim filmi yönetmeni James Wan da bu filmin yapımcıları arasında yer alıyor. Testere serisinin daha önceki filmleri, dünya çapında toplamda 874 milyon dolar gişe hasılatına ulaşmış ve Guinness Rekorlar Kitabı’na ‘tüm zamanların en başarılı korku filmi serisi’ olarak geçmişti. Bir seri filminin devam filmi için 6 yıl çok uzun bir ara. Film ayrıca işkence filmleri arasında yer almaktadır.

2017 ABD yapımı olan ve serinin 8. filmi olan suç, gizem, gerilim ve korku türündeki filmin yönetmenleri Michael Spierig ve Peter Spierig'dir. Testere 8 filminin senaristliğini Pete Goldfinger ve Josh Stolberg yapmıştır. Filmin başrollerinde ise testerenin efsanesi Tobin Bell yer almaktadır. Filmde yer alan diğer oyuncular; Laura Vandervoort , Callum Keith Rennie , Matt Passmore ve Brittany Allen yer almıştır. Ayrıca Jigsaw 8 Legacy filminin yapımcılığını James Wan ve Leigh Whannell yapmıştır. Ülkemizde 27 ekim 2017 tarihinde vizyona girecek olan filmin fragmanını Türkçe altyazılı olarak Testere Jigsaw Efsanesi İzleyebilirsiniz. Yerli - yabancı tüm gerilim filmleri ve korku filmleri izlemek için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Tüm Testere 8 İzleyicilerine iyi seyirler dileriz. Lütfen yorum yaparak destek olunuz..

Testere 8 filmini izlemek için; http://www.cinfilmleri.com/2017/09/25/testere-8-izle-jigsaw-efsanesi-2017/

Jigsaw 8
Testere 8

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder