Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

6 Ekim 2017 Cuma

Ruhlar Bölgesi 4 - Insidious 4 Filmi (2018)

Insidious: The Last Key - Ruhlar Bölgesi 4 2018 yapımı Insidious serisinin 4. filminin kısaca konusu; Parapsikolog olan Dr. Elise Rainier, yaşadığı evde korkunç ve kişisel hayalleriyle karşı karşıyadır.

Gördükleri hayal mi yoksa kötü bir varlığın etkisi mi? Ruhlar Bölgesi 4 Filminin hayranlarını bir de sürpriz bekliyor. Lin Shaye filmdeki adıyla Elise Rainier rolü ile filme tekrar dahil oluyor. 2018 ABD yapımı olan gizem, gerilim ve korku türündeki filmin yönetmen koltuğunda Adam Robitel oturmaktadır. Insidious serisinin 4. filminde yönetmenliği ikinci kez bir uzun metraja imza atan genç yönetmen Adam Robitel, son olarak 2014 yılında gösterime giren bağımsız korku filmi The Taking of Deborah Logan filminin de yönetmenliğini yapmıştır. Senaryoda Leigh Whannell'in imzası varken, filmin yapımcılığını ise James Wan ve Oren Peli üstlenmiştir. Insidious 4 filminin oyuncu kadrosunda ise Leigh Whannell , Spencer Locke , Josh Stewart , Kirk Acevedo ve Lin Shaye gibi isimler yer almaktadır. Film ilk olarak 20 Ekim 2017'de vizyona gireceği belirtilsede bundan kısa bir süre sonra 5 Ocak 2018 tarihine ertelenmiştir.

Insidious 4 The Last Key İzleyecekler için bilgi; Filmin ilk iki serisi çok beğenilmesine rağmen üçüncü filmi oldukca vasat olduğu söylenmiş ve inanılmaz eleştirilmişti. Ruhlar Bölgesi 4. serinin fragmanını izlediğimiz kadarıyla bu sefer efektlere daha fazla özen gösterildiğini görebiliyoruz. Filmin senaristinin yaptığı açıklamada üçüncü seride yapılan hataları serinin dördüncü filminde insanların unutacaklarını ve uzun süre hafızalarında kalacağını belirtmiştir. Türkiye'nin en özel kategorili ve sansürsüz korku-gerilim filmleri sitesinden önce Türkçe altyazılı olarak, ardından ise Türkçe Dublajlı Ruhlar Bölgesi 4 full hd izleyebileceksiniz. Henüz vizyona girmemiş ve son çıkan yerli - yabancı korku filmleri izlemek için sitemizi sık sık ziyaret etmeyi unutmayınız. Tüm Ruhlar Bölgesi 4 İzleyeceklere iyi seyirler dileriz. Lütfen yorum yaparak destek olunuz..

Ruhlar bölgesi 4 filmini izlemek için; http://www.cinfilmleri.com/2017/09/27/ruhlar-bolgesi-4-izle-2018/

Ruhlar Bölgesi 4 2018
Ruhlar Bölgesi 4

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder