Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

25 Eylül 2017 Pazartesi

Tonight She Comes İzle Full HD (2016) +18

Tonight She Comes 2016 yapımı filmin konusu; Amerikalı bir grup genç gittikleri tenha ve kimsesiz bir evde kız arkadaşları kaybolduktan sonra, gizemli bir takım yabancılarla birlikte, kendilerini kayboldukları ormanda bir kabinin yanına giderler.

Gülerler, içerler, öpüşürler, sevişirler... Ama... Hiçbiri Öleceklerinin Farkında Değillerdir. Filmin konusunu kısaca söylemek gerekirse kanlar içinde çırılçıplak olan gizemli bir kız, bu arkadaş grubunu bulur ve olaylar şiddetle gelişmeye başlar... Filmde cinsel içerikli görüntülerin yanı sıra kan ve şiddet görüntülerin oldukca fazla olması sebebiyle yasaklanmış filmler kategorisinde yer almaktadır. Filmin herhangi bir ülkede yasaklı olup olmadığı hakkında bir bilgi bulamadım fakat kan,şiddet ve cinsel içerikli görüntülerin fazlalığından dolayı yasaklı filmler kategorisine attım. Sizler izleyip yorum olarak belirtiniz..

2016 İngiltere yapımı korku-gerilim türündeki filmin yapımcısı, senaristi ve yönetmeni Matt Stuertz dir. Adam film için canını dişine takmış diyebiliriz :) Tonight She Comes filminin oyuncu kadrosunda ise Frankie Ray , Adam Hartley , Nicole Dalton , Larissa White ve Jenna McDonald yer almaktadır. Film oyuncuları büyük ihtimalli sinema-tv bölümünde okuyan öğrencilerdir..  Film IMDB üzerinden 4.1 puan almıştır. Türkiye'nin en özel korku filmleri sitesinden sansürsüz, kesintisiz ve Türkçe altyazılı olarak Tonight She Comes Full HD İzleyebilirsiniz. Son çıkan yasaklı filmler izlemek için sitemizi sık sık ziyaret etmeyi unutmayınız. Tüm Tonight She Comes İzleyeceklere iyi seyirler dileriz. Lütfen filmi izleyenler, film ile ilgili yorum yaparak sonradan izleyeceklere yardımcı olunuz..

Tonight She Comes filmi izle; http://www.cinfilmleri.com/2017/09/17/tonight-she-comes-izle-full-hd-2016/

Tonight She Comes İzle
Tonight She Comes

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder