Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

25 Eylül 2017 Pazartesi

Denizde Dehşet İzle 2017 Full HD

47 Meters Down - Denizde Dehşet 2017 yapımı filmin konusu; Genç kız kardeşler Kate ve Lisa, güneş, eğlence ve macere dolu bir tatil yapmak için Meksika'ya giderler.

Macerasever Kate, kız kardeşine köpek balıklı sularda dalış yapmayı önerir. Fakat Lisa, Kate kadar hevesli değildir. Kate'in ısrarına dayanamayan Lisa teklifi kabul eder ve dalış yapmaya giderler. Koruyucu kafesle güvenli bir şekilde suyun altına inen kardeşler oldukça heyecanlanır çünkü kafesin etrafını görkemli köpek balıkları sarmıştır.  Fakat bir süre sonra heyecan yerini korkuya bırakır. Çünkü kafesi yukarıya bağlayan halatlarda bir sorun yaşanınca kafes okyanus tabanına, 47 metre derinliğe düşer. Ölümcül köpekbalıkları etraflarında pusuya yatmıştır, üstelik oksijen hızla tükenmektedir ve suyun yüzüne çıkabilmek için bir saatten az süreleri bulunmaktadır. Oksijenleri tükenmeye başlayan kız kardeşler, etrafı köpek balıkları dolu sudan canlı olarak yüzeye çıkmanın yolunu ararlar. Gerilimi buram buram hissedeceğiniz Denizde Dehşet filmini izlerken nefesiniz kesilecek adeta..

2017 - ABD , İngiltere ve Dominik Cumhuriyeti yapımı olan filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Johannes Roberts yapmıştır. 47 Meters Down filminin oyuncu kadrosunda ise Mandy Moore , Claire Holt , Matthew Modine , Yani Gellman ve Chris J. Johnson yer almıştır. Film IMDB üzerinden 15 bin oy üzerinden 5.9 puan almıştır. Türkiye'nin en özel korku filmleri ve gerilim filmleri sitesinden Türkçe altyazılı ve kesintisiz Denizde Dehşet full hd izleyebilirsiniz. Son çıkan korku filmleri izlemek için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Tüm Denizde Dehşet İzleyicilerine iyi seyirler dileriz. Lütfen film hakkında yorum yapmayı unutmayınız..

Denizde Dehşet 2017 filmi izle; http://www.cinfilmleri.com/2017/09/18/denizde-dehset-izle-2017-full-hd/

Denizde Dehşet 2017
Denizde Dehşet İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder