Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

31 Temmuz 2017 Pazartesi

Grotesque İzle Full HD Sansürsüz (2009)

Grotesque 2009 yapımı yasaklı filmin konusu; Henüz yeni tanışmış bir çift, ilk buluşmalarının hemen ertesinde bir yabancının saldırısına uğrarlar.

 Ayıldıklarında şu ana kadar yaşadıklarının,yaşayacakları karşısında hiç bir şey olmadığını fark edeceklerdir... Grotesque İzleyeceklerin bilgisine; Lütfen filmi çocuklara izletmeyiniz. Aşırı derecede kan ve şiddet sahnesi mevcuttur. İngilterede yasaklanmış filmler arasında geçen bu Japon filmi, işkence sahneleriyle Testereyi aratmıyor. Film kalite ve işleyiş bakımından iyi bir film olduğunu söyleyebilirim. Filmin yönetmenliğini Kôji Shiraishi üstlenmektedir. Filmin başrollerinde ise Hiroaki Kawatsure ,  Tsugumi Nagasawa ve  Shigeo Ôsako yer almaktadır.

Korku Filmleri sitemizden sansürsüz Grotesque Türkçe Altyazılı İzleyebilirsiniz. Tek part veya partlı1080p720p veya 480p kalitesinde Grotesque full hd izleyebilirsiniz. Son çıkan Yasaklı Filmlerİşkence Filmleri ve Yabancı Korku Filmlerini kaçırmamak için sitemizi tekrar ziyaret etmeyi unutmayınız. Film izleme zevkini ve kalitesini arttırmak için lütfen film hakkında yorum yapınız. Yamyam İşkencesi İzleyicilerine iyi seyirler dileriz..

Filmi izle; https://www.cinfilmleri1.com/2017/05/08/grotesque-izle-full-hd-sansursuz-2009/

Grotesque 2009
Grotesque İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder