Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

31 Temmuz 2017 Pazartesi

Ölümcül Deney 6 İzle Türkçe Dublaj HD (2016)

Ölümcül Deney 6 Son Bölüm - Resident Evil 6 The Final Chapter 2016 filmi,  ABD ,  Almanya ,  Avustralya ,  Kanada ,  Fransa yapımı olan filmin konusunda ise;

 Resident Evil 5: İntikam filmindeki olayların ardından, Alice insanlığın zombilere karşı koyduğu savaştan sağ olarak çıkan tek kişi olmuştur. Umbrella Şirketi, kıyametten kurtulan son insan ırkını kökünden yok edecek bir planın peşindedir. Alice, kabusun başladığı yer olan Raccoon şehrindeki Kovan'a dönerek Jill ve diğer arkadaşlarıyla beraber insanlığın yok etmek üzere hazırlanan nihai saldırıya karşı koymak zorundadır. Zamana karşı yarış içinde Alice,  eski arkadaşları ile birlikte yeni mutant yaratıklara karşı da bir savaş verecektir. Bu Alice'in insanlığı kurtarmak için verdiği en zor mücadele olacaktır. Resident Evil 6 İzleyecekler; Sinema tarihinin uzun soluklu serilerinden Resident Evil Serisi devam filmi olan yapımın yönetmenliğini bir kez daha Paul W.S. Anderson üstlendi. Oyuncu kadrosunda ise Milla Jovovich, Ali Larter, Shawn Roberts, Ruby Rose, Eoin Macken, Rola, Lee Joon-Gi, William Levy ve Iain Glen yer alıyor.

Korku Filmleri sitemizden sansürsüz Ölümcül Deney 6 Türkçe Dublaj İzleyebilirsiniz. Tek part veya partlı1080p720p veya 480p kalitesinde Resident Evil 6 full hd izleyebilirsiniz. Son çıkan Yabancı Korku Filmlerini, Zombi Filmleri ve Virüs Filmleri kaçırmamak için sitemizi tekrar ziyaret etmeyi unutmayınız. Film izleme zevkini ve kalitesini arttırmak için lütfen film hakkında yorum yapınız. Resident Evil 6 İzleyicilerine iyi seyirler dileriz..

Filmi izle; http://www.cinfilmleri.com/2017/05/04/olumcul-deney-6-izle-turkce-dublaj-hd-2016/

Resident Evil 6 İzle
Ölümcül Deney 6 İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder