Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

31 Temmuz 2017 Pazartesi

Voice From The Stone İzle Full HD (2017)

Voice From The Stone 2017 filmi, ABD yapımı olan filmin konusunda ise Filmin rahatsız edici ve gizemli hikayesi 1950'lerde Toskana'da geçiyor. 

Ağırbaşlı hemşire Verena, bir anda annesini kaybettikten sonra bir daha konuşmayan genç mirasçı bir çocuğu tedavi etmek için görevlendirilir. Verena genç çocuğu gözlemledikçe, villanın taş duvarlarına sıkışmış güçlü ve dünyevi bir kişiliğin büyüsüne kapıldığına ikna olur. Voice From The Stone İzleyeceklerin bilgisine; Filmin oyuncu kadrosunda Gam Of Thorenes dizisinin sevilen oyuncusu Emlia Clarke ve Marton Csokas ,  Caterina Murino ,  Kate Linder ,Remo Girone gibi isimler bulunmaktadır. Filmin yönetmenliğini ise Eric D. Howell üstlenmektedir.

Korku Filmleri sitemizden sansürsüz Voice From The Stone  Türkçe Altyazılı İzleyebilirsiniz. Tek part veya partlı1080p720p veya 480p kalitesinde Voice From The Stone  full hd izleyebilirsiniz. Son çıkan Yabancı Korku Filmlerini kaçırmamak için sitemizi tekrar ziyaret etmeyi unutmayınız. Film izleme zevkini ve kalitesini arttırmak için lütfen film hakkında yorum yapınız. Voice From The Stone  İzleyicilerine iyi seyirler dileriz..

Filmi izle; http://www.cinfilmleri.com/2017/05/09/voice-from-the-stone-izle-full-hd-2017/

Voice From The Stone 2017
Voice From The Stone İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder