Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

17 Aralık 2018 Pazartesi

2017 Cin Filmi - Siccin 4 izle (sansürsüz)

Siccin 4 2017 yapımı olan Türk korku filminin konusu; Yılmaz Ailesi geçmişte oldukça zengin bir ailedir ancak bu durum zamanla değişir.

Aile, yaşadıkları maddi sorunlar nedeniyle babaanne Saadet'in yanına taşınmak zorunda kalır. Fakat Saadet bu evde sandıkları gibi yalnız değildir. Bahçesinde kocasının mezarı bulunan Saadet'in eski evi, başka alemden olan sakinler tarafından sahiplenilmiştir. Ailenin eve gelişi ise bu sakinler tarafından hiç de hoş karşılanmayacaktır, zira bu evde Saadet'ten başkasını istememektedirler... Siccin 4 film konusu; (sinemalardan alıntı) Bir zamanlar refah içinde yaşayan ama yaşadıkları maddi düşüşün ardından ailenin büyüğü babaanne saadetin tek başına yaşadığı konağa taşınan Yılmaz Ailesi için bu değişiklik korkutucu olayların başlangıcı anlamına gelecektir, nitekim bahçesine dedeleri Muhsin'in gömülü olduğu evde Saadet, dışarıdan göründüğü gibi tek başına değildir.

Siccin Serisinin 4. devam halkasıdır. Yönetmen koltuğunda serinin deneyimli yönetmeni Alper Mestçi filmleri oturuyor. Aynı zamanda filmin senaryosuda Alpert Mestçi'ye aittir. Filmin oyuncu kadrosunda ise  Merve Ateş , Sebahat Adalar , Mirza Metin , Yasemin Kurttekin ve Yasemen Büyükağaoğlu yer almaktadır. Yerli korku filmleri severlerin merakla beklediği film olan Siccin 4 izle filmini, film satışa sunulduğunda anında sitemizden paylaşılacaktır. Türkiye'nin tek cin filmleri sitesinden sansürsüz Siccin 4 İzleyebilirsiniz. Siccin serisinin 4. filmi olan 2017 yapımı Siccin 4 full hd izleyebilirsiniz. 1080p, 720p veya 480p modunda kesintisiz filmi izleyebilirsiniz. Son çıkan cinli filmleri kaçırmamak için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Türkiye'nin ilk ve tek cin filmi sitesi olan cinfilmleri1.com ekibi olan tüm Siccin 4 filmi izleyeceklere iyi seyirler dileriz. Lütfen film hakkındaki görüşlerinizi yorum olarak muhakkak belirtiniz. En özel Türk Korku Filmleri izlemek için sitemizi sık sık ziyaret etmeyi unutmayın.. Film izlemek isteyenlere korku dolu seyirler dileriz. En özel sansürsüz korku filmleri, cinfilmleri1.com'da bulabilirsiniz. Ayrıca yerli gerilim filmleri ve yerli gizem filmlerini de sitede bulabilirsiniz.

Siccin 4 izle sansürsüz linki; https://www.cinfilmleri1.com/2018/05/18/siccin-4-izle-full-hd-sansursuz-2017/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder