Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

16 Aralık 2018 Pazar

+18 Yasaklı Korku Filmi - Cabin Fever (2016) izle

Şiddet ve çıplaklığın fazla olduğu bir film olan Cabin Fever 2016 filmi izleyecekler, sitemizden tek parça ve full hd kalitede sansürsüz izleyebilirsiniz.

Cabin Fever izle filminin konusu; 5 Arkadaş, güzel bir hafta sonu geçirmek ve çılgınca eğlenmek için tatile çıkmaya karar verirler. Ormanın derinliklerinde bir kulübede tatillerini geçirmek isteyen bu grup, başlarına geleceklerden habersiz çılgınce yiyip- içer ve sevişirler.. Fakat kısa bir süre sonra içlerinden birinin ormanda ne olduğu belirsiz, her tarafı kan içinde olan bir adamla karşılaşmasıyla herşey değişir ve gördüğü bu adamla ilgili arkadaşlarına tek kelime anlatmaz. Bir süre sonra gariplikler yaşanmaya başlar ve içlerinden birisi nerden geldiği belli olmayan bir virüs kapat ve hızlıca hastalanır. Virüsün diğerlerinede yayılmaya başlamasıyla birlikte yavaş yavaş herkesin gerçek yüzü de ortaya çıkmaya başlayacaktır. Bu sırada ortaya çıkan çatışmalar bir yanda, virüsle mücadele ederken hayatta kalma çabaları diğer yanda, hangisinin daha zorlu olduğu tartışılır bir noktaya ulaşacaktır.

2002'de çıkmış filmin tekrar uyarlaması olan Cabin Fever 2016 filminin yönetmenliğini Travis Zariwny yapmıştır. Filmin başrollerinde ise Gage Golightly, Matthew Daddario ve Samuel Davis yer almıştır. Erotik filmler ve korku filmleri türündeki Cabin Fever tek parça izle filmi içeriğinde cinsel içerikli ve şiddet sahneleri sebebiyle yasaklı filmler ve +18 filmler kategorilerinde yer almıştır. Özellikle şiddet ve kanlı sahnelerin fazlalığı sebebiyle aile ortamında  seyredilmemesi gereken bir film olan Cabin Fever filmi, IMDb'den 4.0 puan almıştır. Eli Roth filmleri, vahşet, sadizm ve cinsel içerikli sahnelerin çok olmasıyla bilinen filmlerdir. Özellikle son dönemde yaptığı işlerin kalitesi ne kadar düşük de olsa iddiasını hala devam ettiriyor. Sitemizden 2016 yapımı filmi sansürsüz ve full hd olarak korku filmi izle sitemizden Cabin Fever Türkçe altyazılı izleyebilirsiniz. Film izle sitesi cinfilmleri1.com olarak iyi seyirler dileriz. Ayrıca yasaklı filmler izlemek isteyenler


Cabin Fever izle filmi linki; https://www.cinfilmleri1.com/2018/05/17/cabin-fever-2016-izle/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder