Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

5 Eylül 2018 Çarşamba

Ruhlar Bölgesi 4 Türkçe dublaj izle! 2018

Yılın en çok beklenen Ruhlar Bölgesi 4 Son Anahtar - Insidious 4 The Last Key 2018 yapımı Filmi izlemek isteyenler Türkçe Dublajlı 1080p olarak sitemizden seyredebilirler.

Filmin konusunda ise; Paranormal vakalarda ve telepati gibi alanlarda üstün özellikleri ve bilgili olan parapsikolog Dr. Elise Rainier ve ekibinin yaşadığı olaylar anlatılmaktadır. Uzman parapsikolog bir kez daha bir kurtarma görevine hazırdır. Ekibinde ona her kurtarma olaylarında yardımcı olan asistanları Specs ve Tucker da vardır. Ancak bu kurtarma operasyonunda bir terslik vardır, bu diğerlerinden çok farklı ve sıradan bir kurtarma operasyonu olmanın çok ötesinde olacaktır. Ruhlar Bölgesi 4 izleyecekler, Doktor Elise Rainier ve asistanları hayatı boyunca yaşayıp görecekleri en zorlu ve en korkutucu savaşa girmelidir, çünkü bu kez problem kişiseldir. Parapsikolog Doktor Elise Rainier'ın bu kez kendi aile evindeki bir paranormal vakayı çözmesi gerekmektedir... Insidious: The Last Key, serinin tanınan karakteri Elise’in uzak geçmişini gözler önüne seriyor. Specs ve Tucker ikilisi ile birlikte çeşitli paranormal olaylara açıklık getiren Elise, aslında küçüklüğünde ciddi yaralar almış bir kadındır. Babası tarafından şiddete maruz kalan Elise’in ufaklığından başlayan hikayemiz, rüyalar alemine dalan ve ruhlarla iletişime geçmeye çalışan kadının zamanlarına kadar anlatılır. Çocukluğundaki yaraları unutmuşken beklenmedik bir telefonla, acı çektiği eski evine geri dönmek zorunda kalır. Burada hem küçük kardeşinin kalbini geri kazanmak, hem de geçmişinde onun peşini bırakmayan kötü ruhla savaşmak zorundadır. Uzun bir bekleyişten sonra Ruhlar Bölgesi 4 Türkçe Dublaj izleyebileceksiniz.

103 Dakikalık Insidious 4 Türkçe Dublaj izle filmi bu yılın en çok beklenen korku filmlerinden biriydi. Film İzlemeyi bekleyenler her ne kadar istediklerini unmasalarda yinede sabırsızlıkla seyretmişlerdir. Uzun süredir Full Hd kalitede ve Türkçe dublajlı olarak gelmeyen Ruhlar Bölgesi 4 Son Anahtar filmi sonunda geldi. Online korku filmi izle sitemizden kesintisiz ve sansürsüz olarak Tek Parça halinde filmi seyredebilirsiniz.

2018 korku filmlerigerilim filmlerigizem filmleriruhlar bölgesi serisi

Ruhlar Bölgesi 4 Türkçe dublajlı izlemek için tıklayın; https://www.cinfilmleri1.com/2018/05/03/ruhlar-bolgesi-turkce-dublaj-izle-2018/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder