Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

13 Eylül 2018 Perşembe

Korku Filmlerinde Gençlerin Yaptığı Saçmalıklar

Korku filmlerinde, genellikle bir grup veya bir aile etrafından film döner. Ya da tek bir kişinin etrafında da bazı filmler dönmektedir.

Tabi her Korku Filmleri içinde bu söylenemez. Fakat bu genellikle nadirdir. Özellikle gençlerin grup halinde korkunç evlere ya da ormana gitmeleri, kaybolmaları ele alınabilmektedir. Bunun yanı sıra bir ailenin gotik bir eve taşınması ile de olaylar devam etmektedir. Türk korku filmleri olan cin filmleri sektöründe ise özellikle köy veya tarihi evlerde bu tarz paranormal ve korkunç olaylar olmaktadır. Bunun tek nedeni ise o bölgenin inanış ve gelenekleriyle alakalıdır. Özellikle yabancı yapımlarda, korku filmi izlerken en çok şeytan, hayalet ve manyak bir katil gibi olaylar yaşanmaktadır. Bizim yerli korku filmleri sektöründe ise bu biraz daha farklıdır. Büyük çoğunluğunun hatta neredeyse tamamı cinli filmler den oluşmaktadır.
Gerilim filmlerinde bir grup genç genellikle aksiyon arar ve başlarına korkunç olaylar gelir. Aralarında en güçsüz olanlar ölür. Başroldeki sevgili olan çift kurtulur. Ya da en güçlü ve zeki olan biri kurtulur. Gruptan ilk önce şişman, gözlüklü ve zeki olmayanlar ölebilmektedir. Film izlerken filmdeki gençlerin yaptığı genel saçmalıkları göreceksiniz. Bunlar genelde, bütün tehlikeli işaretleri görmemeleri ile başlar, karanlıkta ya da ıssız yerlerdeki tek olan garip benzinciye yol sorulmaktadır. En tehlikeli yerlerde dahi gençlerden birinin kamerayı elinden bırakmaması, katilden kaçarken dolaba saklanmak, kaçmak için kapı varken merdivenlerden yukarı doğru çatıya kaçmak, gece yarısı evden gelen garip seslerin nereden geldiğini bulmaya çalışmak gibi genel sıradan hatalar yapılmaktadır. Korku filmleri izlerken genellikle herkes bunlar dikkat etmiştir. Gizem filmleri için ise çok fazla birşey söylemek doğru olmaz çünkü bu tarz filmlerde baştan sona kadar ne olacağı hiç belli değildir ve genelde gizem ağırlıklı filmlerde oldukça zeki karekterler yer almaktadır. Fakat zombi filmleri ve virüs filmleri kategorilerinde ise muhakkak bir kaç tane saçma karekter yer alarak insanı delirtmektedir. "oraya gitme" "gitme ulan dur" "ne salak insan ya" gibi bizi kendi kendimize söylettiren muhakkak değişik karekterler olmaktadır.

Korku filmlerindeki dikkat edilmesi gerekenler

Korku filmlerinde dikkat edilmesi gereken yerler de mevcuttur. Bunlar, genellikle mantık hatalarını doğurur. Kaçan kişinin takılıp düşmesi her zaman gerçekleşen bir eylemdir. Artık bu tarz sahnelerin bırakılması gerekmektedir. Korku filmleri 2018 yılında da seyircisi ile buluşacak ve mantık hataları var mı göreceğiz. Yasaklı filmler ve +18 filmler kategorisi ise baştan aşağı tehlike ve dikkatli izlenmesi gereken yapımlardır. İnsanı aşırı derece etkileyen sahneler yer aldığı için, büyük küçük demeden herkesin dikkatli olması gerekmektedir.

Korku filmi nereden izlenir?

Eğer sıkı bir korku-gerilim tutkunuysanız muhakkak takip etmeniz gereken bir site vardır! www.cinfilmleri2.com isimli sitede oldukça sıradışı ve güncel olarak eklenen filmler mevcuttur. Yerli ve yabancı binlerce korku filminin yer aldığı siteye girdiğiniz andan itibaren tüyleriniz diken diken olacaktır. Çünkü oldukça sert filmler yer almaktadır. Özellikle Yerli film izleyicileri için hiç görmediğiniz ve seyretmekdiğiniz türk korkulu cinli filmleri yer almaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder