Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

3 Eylül 2018 Pazartesi

Anna Ecklund: İçimdeki Şeytan 2016 filmi Türkçe dublaj izle

Yaşanmış gerçek olaydan esinlenen Anna Ecklund: İçimdeki Şeytan - The Exorcism of Anna Ecklund 2016 yapımı Filmi sitemizden Türkçe Dublaj olarak İzleyecekler için konusu;

Anna isimli bir ev kadını garip hareketler yapmaya başlar. Ruhunun şeytanlar tarafından ele geçirildiğine dair bir takım hareketler yapar ve kocası şeytan çıkarma için manastra götürür. Olayın ciddiyetini anlayan klise, bir papaz ve Vatikanlı bir soruşturmacıyı görece getirir ve kadının içine girmiş şeytanla mücadeleleri başlar. Artık iyi ve kötü arasındaki savaş başlamış olur.. Türkiye'de ilk kez sitemizde dublajlı haliyle yayınlanan filmi, Anna Ecklund: İçimdeki Şeytan Türkçe Dublaj izleyebilirsiniz. İngiltere yapımı Anna Ecklund: İçimdeki Şeytan izle filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Andrew Jones yapmıştır. Filmin başrollerinde ise Lee Bane, Tiffany Ceri ve Jeff Raggett yer almıştır. 79 Dakikalık Anna Ecklund izle filmi 5.2 puan almıştır. Şeytan filmleri - şeytan çıkarmalı filmleri sevenler için seyredilebilecek bir film olan Anna Ecklund: İçimdeki Şeytan filmini sitemizden 1080p Full Hd kalitede sansürsüz olarak izleyebilirsiniz.

The Exorcism of Anna Ecklund izle filminin gerçek hikayesi ise; Sitemizde Türkçe dublajlı haliyle yayınladığımız bu film eski yaşanmış bir olaya dayanmaktadır. Alman yazar Carl Vogl, Begone Satan adlı kitabında 20. yüzyılın dönümünde Anna Ecklund'ın şeytan tarafından ele geçirilmesini anlatır. Ecklund, 1882 yılında Iowa'da doğar ve bir Katolik olarak yetiştirilir. 14 yaşındaki Ecklund'ın, kutsal nesnelere karşı tiksinti ile bakması, kiliseye girmeyi reddetmesi ve cinsel objelerden bahsetmesi ile tehlike çanları çalmaya başlar. Cadı olduğuna inanılan halası Mina'nın yanına gönderilir. 1912 yılında, Ecklund'a ilk şeytan çıkarma ayini Peder Theophilius Riesinger tarafından yapılır. İlk ayinden neredeyse 20 yıl sonra, 1928 yılında Ecklund yeniden şeytan tarafından ele geçirilir. Yine, Peder Theophius tarafından gerçekleştirilen ayine, bu sefer Fransiskan rahibeler de yardımcı olur. cinfilmleri1.com'da film yayındadır.

Korku filmleri Korku filmi izleGerilim filmleriGerçek hayattan uyarlanan filmlerFilm izle

Anna Ecklund izlemek için tıklayın; https://www.cinfilmleri1.com/2018/05/02/anna-ecklund-icimdeki-seytan-izle/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder