Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

9 Mayıs 2018 Çarşamba

Yeraltı Canavarı 6 izle (2018) Full HD

Yeraltı Canavarı 6 - Tremors 6 2018 yapımı korku, aksiyon ve bilim kurgu türündeki Filmi, Full Hd kalitede ve tek parça halinde İzleyecekler için konusu;

Kanada'nın ıssız bir bölgesinde seri ölümcül dev solucan saldırıları yaşanmaya başlar. Burt Gummer ve oğlu Travis Welker, bu gizemli solucan saldırılarını hemen araştırmak isterler ve bölgeye doğru yola koyulurlar. Issız bölgeye varan baba oğul hemen araştırmalarına başlarlar. Bu bölgede olan bir araştırma merkezine giderler ve oraya ulaştıklarında Burt, Graboid’lerin gizlice bir silah haline getirildiğinden şüphelenir. Ancak teorisini kanıtlayamadan Graboid zehri onun saf dışı kalmasına neden olur. Artık yaşamak için sadece önlerinde 48 saat gibi bir süre kalmıştır. Fakat hayatta kalmanın bir yolu vardır, taze panzehirden bir panzehir elde etmek. Bunun için Graboid’den süt sağmanın yolunu bulmaları gerekir.

Doksanların canavar/yaratık içeren korku klişeleri arasından bizlerin de iyi bildiği fakat gözlerden uzak bir Yeraltı Canavarı 6 İzle filmi, nihayet hayranlarına yeniden merhaba dedi. Çocukluğumuz yıllarında televizyonlarda hep karşımıza çıkan yeraltı canavarı serisini hepimiz bir çok defa seyretmişizdir. Yeraltı Canavarı 6 Full Hd izle filminin orjinal adı ise, Tremors 6: A Cold Day In Hell'dir. Tremors 6 İzle filminin yönetmen koltuğunda Don Michael Paul oturmaktadır. Filmin başrollerinde ise Michael Gross, Jamie Kennedy ve Tanya van Graan yer almıştır. Tremors 6 full hd izle filmi ve Yeraltı Canavarı 6 seyret filmi serisinin konusundan bahsetmek gerekirse; Tarih öncesi büyük yeraltı solucanlarının ortaya çıkması ve bir grup Amerika’lı kasaba sakinin bu yeraltı etoburlarıyla mücadelesini konu alıyor. İlk iki filmden sonra, serinin orijinal kadrosu dağılmıştı. İlk filmin yan oyuncularından Michael Gross (Burt Gummer rolüyle)  “Tremors” projesine sahip çıkarak tek başına ilerletmeyi sürdürmüştü. Serinin devam filmlerinde bu dev solucanlarla dünyanın farklı yerlerinde savaşılmış ve farklı yaşam döngüleri kurgulanarak, serinin devam etmesi sağlanmıştı. Online olarak yayınlanan Yeraltı Canavarı 6 Türkçe Altyazılı izleyebilirsiniz. Yeraltı Canavarı 6 Türkçe dublajlı izlemek isteyenler bir süre beklemek zorundadırlar çünkü film henüz ülkemize gösterime girmemiştir. Şimdilik Tremors 6 altyazılı seyretmek isteyenler kesintisiz olarak izleyebilirler ilerleyen zamanlarda siz değerli Online Film İzleyicileri için Tremors 6 Türkçe dublaj seçeneği ile yayınlayacağız. Cinfilmleri.com sitesi üzerinden en yeni ve nette ilk korku filmleriaksiyon filmleri ve bilim kurgu filmleri seyredebilirsiniz. 2018 Korku filmleri arıyorsanız cinfilmleri.com en doğru adrestir. Sansürsüz ve hd kalitede korku filmi izleme imkanı sunan sitede hiçbir yerde bulamayacağınız filmleride bulabileceksiniz.

Tremors 6 izle ve Yeraltı canavarı 6 izlemek için; http://www.cinfilmleri.com/2018/04/27/yeralti-canavari-6-izle-2018/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder