Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

11 Mayıs 2018 Cuma

Maze Runner 3 Altyazılı HD Seyret

Yılın en çok beklenenleri arasında olan Maze Runner 3 The Death Cure - Labirent 3 Son İsyan 2018 Filmi, Altyazılı ve full hd kalitede seyretmek isteyenler için konusu; 

Tüm dünyanın merakla beklediği, gişe rekorları kıran film serisi Labirent, son filmde ”ölümcül ışıl” hastalığının tedavisini bulmak için bir grup sağ kalan ve alev deneylerinden de başarıyla kurtulmuş grubun geride kalan arkadaşlarını kurtarmasını konu alacak. Thomas ve arkadaşları büyük uğraşlar ve mücadele sonucunda nihayet Labirent'ten kurtulmuşlardır ve ardından hapsoldukları tesisten yine büyük mücadeleler sonucunda kaçmayı başarmışlardır. Bu grup dünyayı pençesinde tutan acımasız organizasyon W.I.C.K.E.D.'e direnen isyancı grup Right Hand ile bir araya gelmeyi başarabilmişlerdir. Ancak çok büyük bir sorun ve ihanet vardır! Grup içindeki Teresa'nın ihaneti sonucu savaş tekrar başlar ve bu grup kendini bir kez daha W.I.C.K.E.D.'a karşı mücadele ederken bulur.. Bu büyük mücadele sırasında Minho'nun, organizasyon tarafından yakalanmasını engelleyememişlerdir. Minho'yu kurtarmak için yola çıkan Thomas ve arkadaşları organizasyonun peşine düşer ve kurtarmak için herşeyi göze alacaklardır. Bu uğurda aldıkları kararlar yalnızca arkadaşlarının değil, dünyanın da kaderini değiştirecektir.

Maze Runner 3 İzle filminin yönetmenliğini Wes Ball yapmış ve oldukça takdir toplamıştır. Filmin başrollerinde Dylan O'Brien, Thomas Brodie-Sangster, Kaya Scodelario, Patricia Clarkson ve Giancarlo Esposito gibi ağırlıklı olarak genç isimler yer almıştır. İçeriğinde bir sürü türün barındıran Maze Runner 3 Altyazılı seyret ve Labirent 3 Altyazılı izle filmi 141 dakikalık oldukça uzunda bir filmdir. Maze Runner 3 Full Hd izle filmi çok sıkı bir açılış yapan, atmosferi, yaratılan kurgu dünyası ve irili ufaklı sürprizleri ile sizi sıkmadan kendine bağlayan, diğer yandan hak ettiği epik finali tam anlamıyla sunamamış bir eğlencelik. 1080p, 720p ve 480p gibi izleme seçenekleriyle yayınlanan Maze Runner 3 filmini uzun süren bir bekleyişle artık hd kalitede online film izleyebilmekteyiz. Tüm Maze Runner 3 Seyretmek isteyen izleyicilere keyifli seyirler diliyoruz. Cinfilmleri.com üzerinden gerilim filmleriaksiyon filmleribilim kurgu filmlerifantastik filmler ve virüs filmleri adına herşeyi bulabilirsiniz.

Maze runner 3 filmini altyazılı izlemek isteyenler için; http://www.cinfilmleri.com/2018/04/29/maze-runner-3-seyret/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder