Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

11 Mayıs 2018 Cuma

Labirent 3 İzle Son İsyan Türkçe Dublajlı (2018)

Maze Runner: The Death Cure - Labirent 3 Son İsyan 2018 Filmini Türkçe Dublaj İzleyecekler için konusu;

Tüm dünyanın merakla beklediği, gişe rekorları kıran film serisi Labirent, son filmde ”ölümcül ışıl” hastalığının tedavisini bulmak için bir grup sağ kalan ve alev deneylerinden de başarıyla kurtulmuş grubun geride kalan arkadaşlarını kurtarmasını konu alacak. Thomas ve arkadaşları büyük uğraşlar ve mücadele sonucunda nihayet Labirent'ten kurtulmuşlardır ve ardından hapsoldukları tesisten yine büyük mücadeleler sonucunda kaçmayı başarmışlardır. Bu grup dünyayı pençesinde tutan acımasız organizasyon W.I.C.K.E.D.'e direnen isyancı grup Right Hand ile bir araya gelmeyi başarabilmişlerdir. Ancak çok büyük bir sorun ve ihanet vardır! Grup içindeki Teresa'nın ihaneti sonucu savaş tekrar başlar ve bu grup kendini bir kez daha W.I.C.K.E.D.'a karşı mücadele ederken bulur.. Bu büyük mücadele sırasında Minho'nun, organizasyon tarafından yakalanmasını engelleyememişlerdir. Minho'yu kurtarmak için yola çıkan Thomas ve arkadaşları organizasyonun peşine düşer ve kurtarmak için herşeyi göze alacaklardır. Bu uğurda aldıkları kararlar yalnızca arkadaşlarının değil, dünyanın da kaderini değiştirecektir.

Film oldukça hareketli ve zor sahneler dolayısı ile milyonlarca dolar harcama yapılan filme IMDb üzerinden Labirent 3 Son İsyan İzleyenler 6.8 puan vermişlerdir. Yurtdışı kaynaklı olan IMDb takipçileri film konusunda büyük hayal kırıklığı yaşadıklarını belirtselerde Film İzleyenler yine de takdirle karşılamışlardır. Yerli Online Film İzleyicilerinin takıldığı sinemalar üzerinden ise 8.3 gibi etkili bir puan almıştır. Edebiyat dünyasının popüler kültür ayağında güçlü bir ilgi uyandırmayı başaran Labirent serisi, tahmin edileceği gibi beyazperdeye de uğradı. 2014 senesinde Labirent: Ölümcül Kaçış adlı ilk film uyarlaması ile roman serisinin fanatikleri kadar, türün meraklılarını da mutlu eden eser, bir yıl sonra Labirent: Alev Deneyleri filmiyle de bekleneni belli bir oranda karşıladı. Üçlemenin son ayağı Maze Runner 3 İzleyecekler sitemizden Türkçe Dublajlı olarak kesintisiz İzleyebilirler. Labirent: Son İsyan filmi çok sıkı bir açılış yapan, atmosferi, yaratılan kurgu dünyası ve irili ufaklı sürprizleri ile sizi sıkmadan kendine bağlayan, diğer yandan hak ettiği epik finali tam anlamıyla sunamamış bir eğlencelik. Aksiyon, macera ve Gerilim Filmleri türündeki  ve aynı zamanda Virüs Filmleri kategorisinede koyduğumuz Labirent 3 İzleyecekler filmi soluksuz olarak sitemizden seyredebileceksiniz.

Ayrıca cinfilmleri.com sitesi üzerinden en yeni ve en güzen filmleri full hd sansürsüz olarak izleyebilirsiniz. Sitede yer alan aksiyon filmleribilim kurgu filmleri, fantastik filmlergerilim filmleri, ve virüs filmleri adına herşeyi bulabilir, kesintisiz olarak full seyredebilrisiniz. En iyi  Film İzleme zevki için cinfilmleri.com sitesini ziyaret etmeyi unutmayın..

Labirent 3 son isyan filmi izlemek için; http://www.cinfilmleri.com/2018/04/29/labirent-izle-son-isyan-turkce-dublajli-2018/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder