Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

30 Nisan 2018 Pazartesi

KendinOl İzle (2015) HD Tek Parça

KendinOl 2015 yapımı yerli gerilim filmini, Full Hd kalite ve Tek Parça olarak kesintisiz İzlemek isteyenler için konusu;

Zeynep Saygın bir takım psikolojik sorunlar yaşayan ünlü bir oyuncudur. İnternette dolanırken 'KendinOl' isimli bir bir oyuna denk gelir ve hemen dikkatini çeker. Merakına dayanamayıp hemen üye olan Zeynep, bir takım görevlerle karşı karşıya gelir. Oyunun amacı bir takım görevler verir ve bu görevleri başarıyla yerine getirdiklerinde içsel sorunlarından arınarak sahip oldukları hayata daha sıkı tutunmaları ve kendi kişiliklerini, hayallerini unutmamaları sağlanır. Aynı zamanda da görevleri başarıyla yapan puan kazanıp rütbe sahibide olmaktadır. Zeynep son göreve kadar gelir ve görevi gördüğünde neye uğradığını şaşırır, görevi yapmak istemez. Görev başkasının mülküne girerek 24 saat geçirmektir. Boş bir çiftlik evi bulur ve araziye kamp kurar. Ama karşılaştığı iki adam onu izbe bir depoya götürürler. Elini, kolunu bağlayıp gözlerini kapatarak kim olduğu ve niçin geldiği ile ilgili onu sorgulamaya başlarlar. Zeynep'in anlattıkları inandırıcı gelmeyince sorgunun şiddeti de artar ve işler çığırından çıkar. Bu adamlar patronları namına sorguya çekerken Zeynep de yavaş yavaş "oyunu" kurallarına göre oynamaya başlayacaktır.

KendinOl İzle filmi, Türk Gerilim Filmleri ve Yerli Gizem Filmleri arasında yer almaktadır. 2015 yapımı olan film zamanında vizyonda çok ilgi görmesede Online Film İzleme platformlarında beğeniyle izlenmiştir. Kendin Full Hd İzle filmi, ilk başlarda başka filmler ile çağrışım yapsa da dakikalar ilerledikçe farklı bir hal alıyor. Kendinol Filmi izlerken, sürekli flashbackler ile ilerlediği için merak ve gerilim unsuru da ön plana çıkıyor. Ama bu flashbackler yer yer filminin sürprizlerini biraz önceden ele veriyor. Ayrıca günümüzde çok popüler olan sanal dünyada  insanın kendini bulmasını ya da kaybetmesini farklı bir dille anlatıyor. Eskiden radyo vardı, sonra televizyon, bilgisayar derken insanların iletişim kurduğu, etkileştiği aygıtlar her an yanımızda olmaya başladı. Artık sanal dünyadan kopuk olan insanlara anlam verilemiyor. Sosyal medyada ne kadar popüler olduğun veya oynadığın bir oyunda kazandığın puan bazı şeylerden daha önemli bir hal almaya başladı. Bu açıdan Kendinol filmi güzel bir konuya değinmiş. Yönetmen Serkan Özarslan’ın ilk uzun metraj denemesi olan Kendinol Tek Parça İzle, adından da anlaşılacağı üzere bir kişilik muhasebesi sunuyor. Sanal ile gerçeklik arasında bağ kurmaya çalışıyor. Kişinin yalnızlığını ve başarılı olsa bile kurtulamadığı mutsuzluğunu ön plana çıkararak, kendisine yabancılaşmasına odaklanıyor. Kendinol, mottosu ile genelde şehirli insana karşı bir söylem geliştirmeye çabalıyor. Ama ne yazık ki ortaya vasatın altında bir gerilim filmi çıkıyor. KendinOl SeyretFilmin başrollerini İmer Özgün, Olgu Baran Kubilay ve Çağrı Şensoy paylaşıyor. Star oyuncu oynatma endişesinden uzak çekilen sinema filminin yapılan iki afiş çalışmasında oyuncular yerine sandalye ve heykel kullanılması da ilgi çekici bir unsur olarak göze çarpıyor. Türk korkufilmleriYerli gerilim filmleri ve Türk gizem filmlerini izlemek için sitemizi sık sık ziyaret etmeyi unutmayınız.

KendinOl izle; http://www.cinfilmleri.com/2018/04/20/kendinol-izle-2015/

Korku filmleriGerilim filmleriGizem filmleriYerli korku filmleriTürk gerilim filmleri, Yerli gizem filmleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder