Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

30 Nisan 2018 Pazartesi

Kasırga Soygunu (2018) İzle Full HD

The Hurricane Heist - Kasırga Soygunu 2018 yapımı Filmi, sitemiz üzerinden online Full Hd kalite farkıyla İzleyecekler için konusu;

Büyük bir kasırganın geleceğini duyan birkaç fırsatçı suçlu, ABD'de bulunan bir darphane tesisine sızmak için ustaca bir plan yaparlar. ABD Mint tesisine sızmayı başaran bu suçlu gurubu, 600 milyon dolar para çalmayı başarırlar. Fakat hiç unmadıkları birşey gerçekleşir. Kasırga 5. kategoride bir fırtınaya dönüşür ve işler artık kontrolden çıkmış duruma gelir. Planları ters giden bu kurnaz hırsızlar, yalnızca maliye bakanlığı temsilcisinin bildiği kasa şifresine muhtaç olurlar. Temsilci ise kendine hiç beklemediği bir müttefik bulmuştur. Kasırgalardan korkan fakat hırsızların kaçırdığı kardeşini kurtarmaya kararlı bir meteoroloji uzmanı  Will sonuna kadar ona yardım etmeye hazırdır. Will, bu adrenalin dolu, dur durak bilmeyen aksiyon ve gerilim yolculuğunda galip gelmek için fırtına bilgisini bir silah olarak kullanır. Bakalım bu usta hırsızlar büyük bir doğal afet olayına dönüşen bu kasırgadan, paraları ile birlikte kurtulabilecekler midir?

Kasırga Soygunu İzle ve Hurricane Heist İzle filmi ABD yapımı bir film olup, Bulgaristan'da çekilmiştir. 35 milyon dolarlık bir bütçe ile çekilen Kasırga Soygunu Full Hd İzle filmi, aksiyon ve gerilim türünde 103 dakikalık soluksuz seyredebileceğiniz bir filmdir. Hurricane Heist 2018 filminin naşrollerini Maggie Grace ve Toby Kebbell’in üstlendiği filmde Ryan Kwanten, Ralph Ineson, Melissa Bolona, Ben Cross, Jamie Andrew Cutler ve Christian Contreras gibi isimler de yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Rob Cohen üstlenmiştir. Daha önce ilk 4 dakikası yayınlanan Kasırga Soygunu filmini görenler büyük bir heyecanla filmi beklemişlerdi.. Mart ayında vizyona giren filmi, Online Film İzleme sitemiz üzerinden kesintisiz ve Tek Part olarak kasırga soygunu filmini izleyebilirsiniz.

Kasırga soygunu izlemek için; http://www.cinfilmleri.com/2018/04/20/kasirga-soygunu-2018-izle/

Gerilim filmleriAksiyon filmleriSuç filmleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder