Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

21 Eylül 2017 Perşembe

The Limehouse Golem İzle Full HD (2016)

The Limehouse Golem 2016 yapımı olan filmin konusunda ise; Bir dizi cinayet, halkı sarsar ve halk insanların karanlık zamanlardan Golem adındaki efsanevi bir canlının cinayetlerden sorumlu olduğuna inanmaya başlar.

Judaik mitolojiden gelen bu canlı kil ve çamurdan oluşmuş ve ritüeller ile büyülerle canlandırılmış bir yaratıktır. Scotland Yard müfettişi Kildare’e bu çözülmesi zor cinayetlerin sorumlusunu bulma görevi verilir. Müfettiş ise daha fazla insan ölürse günah keçisi konumuna düşmekten endişelidir. Şüphelilerin listesini daralttıkça kocasını zehirlediği için idam sırasında bekleyen ünlü sanatçı Little Lizzie Cree’in olayların kilit noktasında olduğunu fark eder…

Juan Carlos Medina’nın yönettiği filmin senaryosunu Peter Ackroyd’un romanından Jane Goldman senaryoya uyarladı. The Limehouse Golem filminin oyuncu kadrosunda ise Bill Nighy , Maria Valverde , Douglas Booth , Olivia Cooke ve Eddie Marsan yer almaktadır. IMDB'den 6,4 puan alarak oldukca iddialı bir gerilim ve korku filmi olan, The Limehouse Golem Türkçe Altyazılı İzleyebilirsiniz. Son çıkan gerilim ve korku filmleri izlemek için sitemizi sık sık ziyaret ederek en yeni korku filmlerini izleyebilirsiniz. Tüm The Limehouse Golem İzleyicilerine iyi seyirler dileriz.. Film hakkında yorum yapmayı unutmayınız..

The Limehouse Golem filmini izle; http://www.cinfilmleri.com/2017/09/12/the-limehouse-golem-izle-full-hd-2016/

The Limehouse Golem İzle
The Limehouse Golem

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder