Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

21 Eylül 2017 Perşembe

O - It İzle Full 2017 (Sinema Çekimi)

O - It 2017 yapımı olan filmin konusunda ise Stephen King’in romanından tekrar beyazperdeye uyarlanan film, Maine’in küçük bir kasabasında yaşayan 7 çocuğu ele alıyor.

Dışlanan bu arkadaş grubu bir yandan hayatın getirdiği sorunlarla, bir yandan da ergenlikle uğraşırken, başlarına bir de bir palyaço kılığında dehşet saçan Pennywise bela oluyor.Filmin yönetmen koltuğunda Mama filmiyle hatırladığımız Andrés Muschietti otururken filmin oyuncu kadrosunda ise Bill Skarsgård , Jaeden Lieberher , Sophia Lillis , Jeremy Ray Taylor ve Finn Wolfhard yer almaktadır.. Stephen King'in ünlü romanı 'It' 1990'dan sonra yeni uyarlamasıyla 15 Eylül 2017'de Türkiye'de gösterime girdi. Filmin prodüksiyon sürecinin başlangıcında yönetmenliğini Cary Fukunaga'nn üstleneceği düşünülüyordu, ancak bütçe konusundaki anlaşmazlıklardan ötürü 2015 Mayıs'ında projeden ayrıldı. Sonrasında projenin başına Andrés Muschietti geçti ve çekimler 2016 Haziran ayında başladı.

Film SİNEMA ÇEKİMİ olmasına rağmen oldukca iyi izlenilecek bir düzeydedir. O - IT filminin fragmanı izleyenler filmi çocuk filmi gibi görebilirler fakat tüm korku filmi severlerin oldukca beğenerek izleyebileceği bir filmdir. Film IMDB üzerinden 8.2 bir puan almıştır. Korku filmleri ne göre bu puan oldukca yüksek bir puandır. Korku filmleri izlemeyi sevenler için gerçekten çok kaliteli bir filmdir. Korku filmleri ve gerilim filmleri sitemizden kesintisiz It Türkçe Altyazılı izleyebilirsiniz. Tüm It İzleyeceklere iyi seyirler dileriz. Lütfen film hakkında yorum yaparak görüşlerinizi belirtiniz.

IT filmini izle; http://www.cinfilmleri.com/2017/09/12/o-it-izle-full-2017/

O - It 2017
It İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder