Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

22 Eylül 2017 Cuma

Hüddam İzle Full HD Sansürsüz (2015)

Hüddam filminin konusu, Can ve annesi Derya aynı evde yaşayan iki kişilik bir ailedir.

Herşey normal yolunda giderken, Derya ilginç hareketler yapmaya başlar. Annesi Derya'nın bu hareketlerinin başta geçici olduğunu düşünen Can, durumun gün geçtikçe daha kötüye gittiğini görür. Can bu durumu araştırmaya başlar ve bazı sonuçlara ulaşır. Anneannesinin ve büyükbabasının yardımlarıyla birlikte annesi Derya'nın bu hastalığın köydeki yaşama dayandığını öğrenir. Bunu öğrendikten sonra Can ve annesi köye taşınır. Derya'ya köyde bir kişiden hariç kimse yardım etmeye sıcak gözle bakmaz. Derya'ya yardım etmeye gönüllü olan Asaf, cinlerin Derya'ya yaptığı büyüyü bozmak için onlarla savaşmaya başlayacaktır. Bu büyüyü bozmak için onların içine kadar dahi girmesi gerekecektir.

İlk sinema deneyiminin Hüddam filmi ile yaşayan Utku Uçar, bu korku filminin yönetmenliğinde ve senaristliğinde bulunuyor. Ayrıca filmin diğer bir senaristi olan Murat Özen, aynı zamanda filmdeki başrol olan Asaf karakterini üstlenmektedir. Hüddam filmi başrollerinde Murat Özen, Fatoş Hun, Çağrı Duran oynamaktadır.

Hüddam İzleyeyeceklerin bilgisine; Cinler alemince adı yasaklı olan, Hz. Süleyman'ın ölümüyle onun hizmetinden çıkarak iblisin hizmetine giren, tarihin en eski ve lanetli ifrit tarikatının, Ege'nin ıssız ve karanlık bir cinli köyündeki kan donduran vakasını beyazperdeye taşıyor.

Cin Filmleri üzerinden Sansürsüz olarak Hüddam full hd izleyebilirsiniz. Ayrıca tek part ve partlı seçeneklere tıklayarak Hüddam filmi izleyebilirsiniz. Türkiye'nin ilk ve tek cin filmi sitesi cin filmleri .com. Aradığınız tüm cinli filmleri burada bulabilirsiniz. Ayrıca tüm yerli korku filmleri de burada bulabilirsiniz.Lütfen beğenip yorum yapmayı unutmayınız.

Hüddam filmini izle; https://www.cinfilmleri2.com

Hüddam
Hüddam Filmi İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder