Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

22 Eylül 2017 Cuma

Annabelle 2 İzle Kötülüğün Doğuşu Full HD (2017)

Annabelle: Kötülüğün Doğuşu 2017 yapımı olan filmin konusunda ise; Oyuncakçı Samuel (Anthony LaPaglia) ve eşi Esther (Miranda Otto), lanetli bebek Annabelle'i kilitledikten sonra büyük evlerini Rahibe Charlotte ve yanındaki yetim kız çocuklarına açarlar.

12 yıl önce kaybettikleri küçük kızlarının acısını bu şekilde hafifletmeyi düşünmüşlerdir. Ancak bu tam da Annabelle'in aradığı fırsattır, şeytani güçleriyle Janice'i (Tabitha Bateman) etkisi altına alır ve evdeki herkes için korku dolu gün ve geceler böylece başlar.Korku Seansı serisinin ilk filminin spin-off projesi olan Annabelle’in büyük gişe başarısı kazanmasının ardından çekimine karar verilen Annabelle Serisinin 2. filmidir. Yapımcılığını James Wan ve Peter Safran üstlendiği Annabelle 2 filminin senaryosu Gary Dauberman'a aittir. Filmin yönetmenliğini ise David Sandberg yapmıştır. Annabelle: Kötülüğün Doğuşu filminin oyuncu kadrosunda ise; Miranda Otto, Stephanie Sigman, Lulu Wilson, Talitha Bateman ve Anthony LaPaglia gibi isimler yer almıştır. Film IMDB üzerinden 30.000 oy arasından 6,9 puan olarak bizlere ne kadar kaliteli bir gerilim-korku filmi olduğunu kanıtlıyor.

Hiç şüphesiz ki son zamanlarda çıkan en iyi korku filmlerinden biridir.. Annabelle 2 filminin görüntü kalitesi HD 1080p KorSub'tur yani oldukca iyi izlenebilecek bir kalitededir. Türkiye'nin en özel gerilim filmleri ve korku filmleri olarak sitemizden kesintisiz ve sansürsüz Annabelle 2 Türkçe Altyazılı İzleyebilirsiniz. Son çıkan korku filmleri izlemek için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Tüm Annabelle 2 İzleyeceklere iyi seyirler dileriz.. Lütfen film hakkında yorum yaparak görüşlerinizi belirtiniz ki sizden sonra filmi izleyeceklere yardımcı olunuz.


Annabelle 2 Kötülüğün Doğuşu 
Annabelle 2 İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder