Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

29 Eylül 2017 Cuma

Escape Room – Kaçış Odası İzle Full HD (2017)

Escape RoomKaçış Odası 2017 yapımı filminin konusu; Los Angeles'ta yaşayan 4 genç, korku filmi tutkunu Jeff ve Ben ile kız arkadaşları Jess ve Angie, günümüzün popüler oyunlarından olan kaçış odası oyununa dahil olur. 

Bir odada kilitli olan arkadaşlar çıkış yolunu zekalarını kullanarak bulacak ve iyi zaman geçireceklerdir. Ancak işler planlandığı gibi gitmez. Zira duvara zincirle bağlı, maskeli birisinin daha odada olduğunu fark ederler. İlk başlarda pek ciddiye almayan bu grup sonradan buna çok pişman olacaklardır çünkü odadaki doğaüstü gizemli bir katildir ve bu katille aynı odada kilit altındadırlar. Arkadaş grubu 55 dakika içinde çıkış yolunu bulmalı ve yenemeyecekleri bu düşman onları yok etmeden canlı olarak odadan kurtulmalıdır...
Escape Room İzleyecekler için bilgi; Escape Room 2017 ABD yapımı olan korku türündeki filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Peter Dukes üstlenmiştir. Kaçış odası filminin başrollerinde ise Skeet Ulrich , Randy Wayne , Sean Young , Shelby Janes ve Matt Mcvay yer almıştır. Başrol oyuncusu Skeet Ulrich`in 1996 yapımı Scream filminden sonra yer aldığı ilk korku filmidir. Türkiye'de 22 eylülde yani yarın vizyona girecek olan Escape Room filmini sitemizden şimdiden izleyebilirsiniz.. Türkiye'nin özel korku filmlerinin paylaşıldığı sitemizden kesintisiz ve Türkçe altyazılı olarak Kaçış Odası full hd izleyebilirsiniz. Ülkemizde henüz vizyona girmemiş korku filmleri izlemek için sitemizi sık sık ziyaret etmeyi unutmayınız. Tüm Kaçış Odası İzleyeceklere iyi seyirler dileriz. Lütfen film ile ilgili yorum yapmayı unutmayınız..

Kaçış Odası filmini izle; http://www.cinfilmleri.com/2017/09/21/escape-room-kacis-odasi-izle-full-hd-2017/

Escape Room İzle
Kaçış Odası İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder