Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

6 Ağustos 2017 Pazar

The Legend of Tarzan İzle Altyazılı Sansürsüz (2016)

Tarzan Efsanesi — The Legend of Tarzan 2016 filmi, ABD yapımı olan filmin konusunda ise; Anne ve babasını kaybettikten sonra ormanda goriller tarafından büyütülen Tarzan, normal insan hayatına dönmüş..

İngiltere'de eşi Jane Porter ile beraber soylu bir yaşam tarzı sürmektedir. Bir gün Avam Kamarası tarafından tekrar büyüdüğü topraklara, Kongo'da Belçika Kralı tarafından kurulan bağımsız devlete ticaret elçisi olarak gönderilir. Fakat burada Leon Rom'un kurduğu komplodan habersizdir. Her şeyi öğrendiğinde ise eşi Jane'in hayatını kurtarmak için elinden gelenin fazlasını yapması gerekecektir. The Legend of Tarzan İzleyeceklerin bilgisine; Filmin yönetmen koltuğunda David Yates oturmaktadır. Oyuncu kadrosunda ise Alexander Skarsgård , Samuel L. Jackson , Margot Robbie , Djimon Hounsou ve Christoph Waltz yer almaktadır.

Korku Filmleri sitemizden sansürsüz The Legend of Tarzan Efsanesi Türkçe Altyazılı İzleyebilirsiniz. Tek part veya partlı1080p720p veya 480p kalitesinde Tarzan Efsanesi full hd izleyebilirsiniz. Son çıkan Yabancı Korku Filmlerini kaçırmamak için sitemizi tekrar ziyaret etmeyi unutmayınız. Film izleme zevkini ve kalitesini arttırmak için lütfen film hakkında yorum yapınız. The Legend of Tarzan İzleyicilerine iyi seyirler dileriz..

Filmi izle; http://www.cinfilmleri.com/2017/04/22/the-legend-of-tarzan-izle-altyazili-sansursuz-2016/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder