Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

5 Ağustos 2017 Cumartesi

Ölüme Davet İzle Türkçe Dublaj HD Sansürsüz

Ölüme Davet - invitation Only 2009 yapımı yasaklı filmin konusu; Zenginlerin gözünde ezik olarak adlandırılan fakirler yine zenginleri eylendirmek için kaçırılırlar.. 

Ama zenginlerin eylencesi işkence üzerinedir. Sıradan gençler ve kadınlar çoğunlukla, ulaşamaz zengin olma hayalleri kurup dururlar. Wade, Richard, Hitomi, Holly and Lin de onlardan birileridir ( 2 erkek, 3 kız ). zengin ünlü insanların oluşturduğu bir gruptan bir davet alırlar. Asıl olaylar bundan sonra başlamaktadır.. Ölüme Davet İzleyeceklerin bilgisine; Filmi kesinlikle aile ortamında izlemeyiniz şiddet ve cinsel içerikli +18 görüntüler bulunmaktadır. Bir çok ülkede yasaklanmış filmler arasında geçmektedir. Filmin yönetmen koltuğunda Kevin ko oturmaktadır. Oyuncu kadrosunda ise Liz Yang, Lene Lai, Jerry Chih-Wei Huang  yer almaktadır. Filmin senaristleri ise Sung In ve Carolyn Lin'dir.

Korku Filmleri sitemizden sansürsüz Ölüme Davet Türkçe Altyazılı İzleyebilirsiniz. Tek part veya partlı1080p720p veya 480p kalitesinde invitation only full hd izleyebilirsiniz. Son çıkan Yasaklı Filmlerİşkence Filmleri ve Yabancı Korku Filmlerini kaçırmamak için sitemizi tekrar ziyaret etmeyi unutmayınız. Film izleme zevkini ve kalitesini arttırmak için lütfen film hakkında yorum yapınız. invitation only İzleyicilerine iyi seyirler dileriz..

Filmi izle; http://www.cinfilmleri.com/2017/04/23/olume-davet-izle-turkce-dublaj-hd-sansursuz/

Ölüme Davet 2009
Ölüme Davet İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder