Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

28 Temmuz 2017 Cuma

Nefrin İzle Full HD Sansürsüz (2017)

Nefrin 2017 yerli korku filminin konusu; Enes ve Araf adında iki kardeş, babalarının vefatından sonra hayatlarının bambaşka olacağını ummaktadır, nitekim babalarından önemli miktarda bir miras kalmıştır.

 Ancak Enes'in eşi mirasın ikiye bölünmesine bile razı değildir, tamamını alabilmek için eşini ikna ederek Araf'a büyü yaptırır. Büyünün etkisiyle çıldıran Araf, korkunç rüyalar görmeye başlayacaktır.
Nefrin İzleyeceklerin bilgisine; Filmin çekimleri Kırıkkale’nin Delice ilçesinde yapıldı. Filmin oyuncu kadrosunda, son zamanlarda yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle uzun süre setlerden uzak kalan Arda Kural'ı ve bir süre cezaevinde kalmış, zor zaman geçirmiş Tuğba Özay'ı görmekteyiz. Diğer oyuncular ise İzzet Çivril ,  Metin Yüksel ve Aydan Çakır rol almaktadır. Filmin senaryosu ve yönetmenliğini Irmak Gülşen Açıkgöz üstlenmektedir. Filmin fragmanından anladığımız kadarıyla Flash TV oyunculuğu tadında bir film olacak gibi gözüküyor :)
Cin Filmleri sitemizden sansürsüz Nefrin 2017 İzleyebilirsiniz. Tek part veya partlı1080p720p veya 480p kalitesinde Nefrin full hd izleyebilirsiniz. Son çıkan Korku Filmleri ve Türk Korku Filmlerini kaçırmamak için sitemizi tekrar ziyaret etmeyi unutmayınız. Film izleme zevkini ve kalitesini arttırmak için lütfen film hakkında yorum yapınız. Nefrin İzleyicilerine iyi seyirler dileriz..

Filmi izle; https://www.cinfilmleri2.com

Nefrin 2017
Nefrin İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder