Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

26 Temmuz 2017 Çarşamba

Gen İzle 2006 Yerli Film HD

Gen 2006 yerli yapımı olan filmin konusu; Dağlık bölgede yer alan eski bir akıl hastanesinde psikiyatr olarak göreve başlayan Dr. Deniz, hastaneye gelidiği ilk gün bir intihar vakası ile karşılaşır. 

Olayı araştırmak için hastaneye gelen iki polis ise bölgedeki yoğun yağış ve oluşan heyelan sonucu yolların ve telefon hatlarının hasar görmesinden dolayı mahsur kalmışlardır. Yıllar boyunca sakin ve kendi halinde varlığını sürdürmüş olan bu akıl hastanesi, 3 gün içerisinde işlenecek vahşi cinayetlerle sarsılacak ve herkesin herkesten şüphelendiği, korkunun hüküm sürdüğü bir karabasan haline dönüşecektir. Kısaca konusundan bahsetmek gerekirse, Psikolojik gerilim unsurlarının had safhada kullanıldığı bu Türk yapım korku filmi Gen'de, Psikiyatr Doktor Deniz'in yeni görev yeri olan, dağlık ve tenha bir bölgedeki akıl hastanesinde geçen tuhaf olaylar aktarılıyor. Türk Sineması'nda son zamanlarda artan korku-gerilim türündeki filmlerin arasında kendine iyi bir yer edinmeyi hedefleyen filmin güçlü bir de iddiası var: "Korkacak kimse yok... Kendinden başka" saptaması, filmin de mottosunu oluşturmaktadır. Filmin yönetmenliğini Togan Gökbakar üstlenmiştir. Gen Türk yapımı filmin oyuncu kadrosunda ise Şahan Gökbakar , Doğa Rutkay , Haldun Boysan , Sefa Zengin ve Yurdaer Okur gibi iddialı isimler yer almıştır.

Korku filmleri sitemizden Gen yerli filmini izleyebilirsiniz. Türk yapımı korku filmi olan Gen 2006 full hd izleyebilceğiniz en doğru adres. Son çıkan yerli korku filmleri ve gerilim filmlerini kaçırmamak için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Hergün yeni bir korku filmi eklenecektir. Tüm Gen izleyeceklere iyi seyirler dileriz. Film hakkında yorum yapmayı unutmayın..

Filmi izle; http://www.cinfilmleri.com/2017/07/26/gen-izle-2006-yerli-film-hd/

Gen 2006 Yerli Film
Gen İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder