Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

24 Temmuz 2017 Pazartesi

Collide İzle Otoban Türkçe Dublaj HD (2016)

Otoban – Collide 2016 Almanya ve İngiltere yapımı olan filmin konusunda ise; Kötü giden bir soygunun ardından Casey Stein kendini acımasız mafya babası Hagen’den kaçarken bulur. 

Hagen’ın geri almak için her şeyi yapabileceği bir kargoyla kaçmaya çalışan Casey’in seçenekleri çok azdır. Çaresizlik içinde eski patronu ve uyuşturucu kaçakçısı olan Geran’ı arar. Geran’dan isteği uzun süreli kız arkadaşı Juliette’i Hagen’dan korumasıdır. Hayatının aşkı Juliette’i Hagen tehdidinden korumaya ve en kısa sürede hayatını kurtarmaya çalışan Casey kendini esaslı bir kovalamacanın içerisinde bulur. Köln’ün yüksek hızlı otobanında hayatta kalma mücadelesi veren Casey çok geç olmadan kendi hayatını ve sevdiği kadının hayatını kurtarabilecek midir?…
Collide İzleyecekler; Filmin yönetmenliğini Eran Creevy üstlenmektedir. Filmin oyuncu kadrosunda ise Aleksandar Jovanovic, Anthony Hopkins, Ben Kingsley, Christian Rubeck, Christina Hecke, Clemens Schick, Felicity Jones, Marwan Kenzari, Nadia Hilker ve Nicholas Hoult gibi iddialı isimler yer almaktadır. Collide filmin türü Aksiyon, Suç ve Gerilim üzerinedir.
Gerilim Filmlerini sitemizden sansürsüz olarak, Collide Türkçe Dublaj İzleyebilirsiniz. 480p, 720p ve 1080p kalitesinde Otoban full hd izleyebilirsiniz. Son çıkan Korku Filmleri, Yabancı Korku Filmleri ve Yabancı Gerilim Filmleri kaçırmamak için sitemizi sık sık ziyaret etmeyi unutmayınız. Cin Filmleri ekibi olarak tüm Otoban 2016 izleyeceklere iyi seyirler dileriz. Daha kaliteli bir Film İzleme keyfi yaşamak için lütfen izlediğiniz filmlere yorum yapınız.

Filmi izle; http://www.cinfilmleri.com/2017/06/20/collide-izle-otoban-turkce-dublaj-hd-2016/

Collide 2016
Collide İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder