Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

29 Temmuz 2017 Cumartesi

A Cure for Wellness İzle Türkçe Altyazılı HD (2016)

Yaşam Kürü — A Cure for Wellness 2016 ABD yapımı olan filmin konusunda ise; İşinde yükselme hırsıyla dolu genç Lockhart (Dane DeHaan), çalıştığı şirketin uzun süredir tedavide olan CEO'su Bay Pembroke'u geri getirmek üzere İsviçre Alpleri'ndeki bir tedavi merkezine gönderilir. 

Burada huzur içinde yaşamları varmış, esrarengiz bir hastalıktan arınıyormuş gibi görünen insanlar neticede sıradan bir kaplıcadan çok daha fazlası olan bu merkezin büyük bir sırrını örtmektedirler. Lockhart buradan derhal ayrılmak istese de bu kolay olmayacaktır, nitekim o da bu esrarengiz  hastalığa yakalanmıştır ve bir kez hastalığa yakalananların oradan ayrılması mümkün değildir.
A Cure for Wellness İzleyeceklerin bilgisine; Yönetmenliğini Gore Verbinski nin yaptığı korku-gerilim türündeki yapımın başrollerini Dane DeHaan , Mia Goth , Jason Isaacs , Celia Imrie ve Adrian Schiller üstleniyor.

Korku Filmleri sitemizden sansürsüz A Cure for Wellness Türkçe Altyazılı İzleyebilirsiniz. Tek part veya partlı1080p720p veya 480p kalitesinde Yaşam Kürü full hd izleyebilirsiniz. Son çıkan Yabancı Korku Filmlerini kaçırmamak için sitemizi tekrar ziyaret etmeyi unutmayınız. Film izleme zevkini ve kalitesini arttırmak için lütfen film hakkında yorum yapınız. A Cure for Wellness İzleyicilerine iyi seyirler dileriz..

Filmi izle; http://www.cinfilmleri.com/2017/06/01/a-cure-for-wellness-izle-turkce-altyazili-hd-2016/

A Cure For Wllness 2016
A Cure For Wllness İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder