Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

8 Mayıs 2018 Salı

Winchester İzle 2018 Filmi Tek Part HD

Winchester Gizemli Ev 2018 ABD yapımı gerçek bir hikayeden uyarlanan Filmi, Tek Part ve Full Hd İzlemek isteyenler için konusu;

Hikayeye göre Winchester Tüfekleri servetinin varisi Sarah Winchester, 19.yy sonlarında kızının ve kocasının ölümünün üzüntüsüyle Boston'da bir medyuma gider. Medyum kendisine Winchester tüfekleriyle ölenlerin ruhlarının kendisine musallat olduğunu, ruhların kendisini affedebilmesi için sürekli bir ev inşa ediyor olması gerektiğini söyler. 1884'te Sarah Winchester San Jose'deki malikanenin yapımına başlar ve durmaksızın devam eder. Nihayetinde Winchester Malikanesi devasa bir hale gelir. Çıkmaz koridorlar, karmaşık odalar ve boş duvarlara açılan kapılarla tamamen hayaletlerin kafasını karıştırmak için dizayn edilmiştir. Winchester İzle filmi, Sarah Winchester'ın meşhur hikayesini anlatıyor.

Lionsgate ve CBS Films'in yeni korku filmi olan Winchester Gizemli Ev İzle filminin başrolünde Oscar ödüllü efsane aktris Helen Mirren oynuyor! Daybreakers, Predestination ve son olarak da Jigsaw filmlerini yöneten Michael ve Peter Spierig kardeşlerin çektiği Winchester 2018 filmi, IMDb'den 5.4 puan almıştır. $3,500,000 milyon dolar ile çekildiği tahmin edilen Winchester Tek Part İzle filmi, 25 milyon dolara yakın bir hasılat elde etmiştir. Korku, gerilim ve fantastik türündeki Film İzleyenlerin karşısına 2 şubat tarihinde çıkmıştır. Kısa sürede büyük bir hasılat elde edilen Winchester Film izleyenleri çok fazla tatmin etmemiştir. Melbourne, Victoria, Avustralya gibi yerlerde çekilen film sonunda Online Film İzleme platformlarına düştü ve sitemizden Tek Parça halinde Türkçe Altyazılı olarak Winchester filmi seyredebilirsiniz. Efsaneye dayanan korkunç bir hikaye Açılış sahnesi. Ortaçağ…Veba salgını zamanı. Korkunç bir atmosfer. Cesetler, can çekişen hastalar… Vebayı bilerek yayanlar yakalanıp ceza olarak elleri kesiliyor ve tüfekle ‘Winchester’le infaz ediliyorlar. Ve 19.yy sonları… Winchester Tüfekleri servetinin varisi Sarah Winchester, kızının ve kocasının ölümünün üzüntüsüyle Boston'da bir medyuma gider. Medyum kendisine Winchester tüfekleriyle ölenlerin ruhlarının kendisine musallat olduğunu, ruhların kendisini affedebilmesi için sürekli bir ev inşa ediyor olması gerektiğini söyler. Sarah Winchester, San Francisco'nun 50 mil dışında, izole bir arazi üzerinde malikanesinin yapımına başlar ve 38 yıl boyunca inşaat durmaksızın devam eder. Malikanenin yapıldığı o izole arazi tam da ortaçağda Winchester’le infaz edilen ve hayaletlerinin yaşadığına inanılan alan üzerindedir. Sonunda Winchester Malikanesi devasa bir hale gelir. Bakıldığında, çıkmaz koridorlar, karmaşık odalar, labirentler ve boş duvarlara açılan kapılarla tamamen Sarah’ın deliliği olarak algılanmaktadır. Ama Sarah bu devasa kaosu kendisi için kurmamıştır. İnşa ettirdiği bu karmakarışık yapı aslında evin içinde barınan yüzlerce intikamcı hayaletin kafasını karıştırmak için dizayn edilmiştir. Yeğenini ve başarılı doktor Eric Price'ı evine davet eden Sarah'nın bir planı vardır. Ve onların malikaneye gelmesiyle… biz de gerilmeye başlıyoruz haliyle. Ve bu çıkışı neredeyse imkansız hapishanede bulunan hayaletlerden en tehlikelisinin Winchester ailesi ile görülecek bir hesabı vardır. Winchester Full Hd İzle filminde rahatsız edici görüntüler vardır bu yüzden de +18 Filmler kategorisinde de yer almaktadır. Tüm Winchester Gizemli Ev filmi seyretmek isteyenlere iyi seyirler dileriz. Ayrıca korku filmlerigerilim filmleri ve fantastik filmler ile ilgili herşeyi bu sitede bulabilirsiniz. Korku filmi izlemek istiyorsanız cinfilmleri.com sitesini takip ediniz.

Winchester gizemli ev filmi izlemek isteyenler için; http://www.cinfilmleri.com/2018/04/26/winchester-izle-2018-filmi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder