Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

14 Mayıs 2018 Pazartesi

Satan's Slave İzle (2017) Tek Parça

Korku ve gizem türündeki Satan's Slave - Pengabdi Setan 2017 yapımı Endonezya ve Güney Kore yapımı Filmi, full Tek Parça İzleyecekler için konusu;

Çekimlerinde ilginç olayların yaşandığı iddia edilen filmde, 6 kişilik bir ailede anne, üç yıldır tuhaf ve sebebi bir türlü anlaşılamayan bir hastalıkla boğuşmaktadır. Günlerden birgün evin kızı annesinin odasına girdiğinde gözlerine inanamaz bir halde annesini görür. Annesi uzun zamandır boğuşmak zorunda kaldığı bu hastalığa artık yenik düşmüş ve ölmüştür. Fakat ölümü oldukça gizemli bir şekilde olmuştur. Aile bir şekilde kendini toparlayıp hayatlarına devam etmeye çalışırlar. Bu sırada evde bir süre sonra gariplikler ve gizemli olaylar yaşanmaya başlar. Hocalardan çeşitli yerlerden yardım aramaya başlarlar ve artık büyük bir korkuyla yüzleşmek zorunda kalacaklardır. Annelerinin bedenini kullanan kötü bir varlık artık bu aileye musallat olmuştur.. Satan's Slave izle - Pengabdi Setan izle filminin yönetmenliğini Joko Anwar yazıp yönetmiştir. Filmin başrollerinde ise Bront Palarae, Tara Basro ve Endy Arfian oynamıştır. Satan's Slave full izle ve Pengabdi Setan full izle filmi, şu zamana kadar Endonezya'nın en iyi korku filmlerinden biri olduğu söylenmektedir. Oyuncuların başarılı performansı ve yerinde gerilim sahneleriyle film oldukça keyif vermektedir. Film İzleyenlerin yorumlarından gördüğümüz kadarıyla övgüyle bahsedilen Satan's Slave tek parça izle filmi, 7.9 gibi oldukça iddialı bir puan alarak tüm dikkatleri online film izleyicilerinde tüm dikkatini çekmiştir. 107 Dakikalık Satan's Slave filmini Türkçe Altyazılı olarak sizlerin huzuruna sunuyoruz. Tabi beğenip beğenmemek size kalmış lütfen yorum yaparak belirtiniz.

Pengabdi Setan filminin setinde oldukça ilginç bir olay yaşandığını yönetmen Joko Anwar röportajında belirtmiştir. Ufak roller için getirilen 24 kişilik oyuncu ekibinin, çekimlerden sonra 25 kişi olduğunu farkettiklerini ve 25. kişinin kim olduğunu bir türlü öğrenemediklerini söylemiştir. Oyuncular ve cast ajansıyla görüşmelerinde 25. kişiyi kimsenin tanımadığını söylemiştir. "Oyuncularla konuştuğumda bu kişinin pek kimseyle konuşmadığını ve sette oldukça garip davranışlar içinde bulunduğunu söylediler. Gerçekten bizde hayret içerisinde bu 25. kişi kimdi?" Ayrıca Satan's Slave filmi 7 ödül almayı hak kazanmıştır. En İyi Görüntü Yönetmeni, En İyi Sanat Yönetmeni, En İyi Görsel Efektler, En  İyi Müzik, En İyi Ses Tasarımı, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Animasyonlu Özellik. Cin filmleri sitesi üzerinden korku filmlerigerilim filmleri ve gizem filmleri adına herşeyi bulabilrisiniz. Ayrıca +18 filmler izlemek isteyenler için birbirinden ürpertici ve vahşi filmler bulunmaktadır.

Satans Slave izlemek için; http://www.cinfilmleri.com/2018/05/01/satans-slave-izle-2017/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder