Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

1 Mayıs 2018 Salı

A Martfüi Rem - Strangled İzle 1080p (2016) +18

A Martfüi Rem - Strangled 2016 yapımı olan +18 filmler kategorisinde yer alan Filmi, HD kalitede ve tek part halinde İzleyecekler için konusu;

Gerçek hayattan beyazperdeye aktarılan filmde oldukça rahatsız edici sahneler bulunmaktadıri lütfen aile ortamında ve çocukların yanında seyretmeyiniz. 1950-60'lı yılları arasında Macaristan'ın küçük bir kasabasında gerçekleşen olayda, genç bir kadın tecavüz edilir ve acımasız bir şekilde katledilir. Halk bu olaya büyük tepki gösterir ve suçlunun biran önce yakalanmasını ister. Polis tüm delillerin, bu kasabada yaşayan Akos Reti diye bir adamın yaptığını söyler ve onu apar topar tutuklarlar. Önce idama mahkum edilen Akos Reti daha sonra iyi hal indirimi alarak 25 yıl hapis cezasına çarptılır. Cezaevine giren adamın başına çok ağır olaylar gelmektedir. Aradan 7 yıl geçer ve asıl psikopat katil geri dönmüştür. Aynı kasabada genç kadınlara tecavüz edip öldüren vahşi bir seri katil türemiştir. Maceristan devleti bu olayı çözmesi için özel bir savcı gönderir. Savcı, Akos Reti davasıyla bir takım bağlantılar olduğunu ve işin içinde bir komplo olduğunu düşünmeye başlar. Üstündeki büyük baskıya rağmen, gerçek seri katili bulmak için soruşturmayı ele alır ve hayatını bu iş üzerine yoğunlaştırır.

Gerilim, gizem, suç ve polisiye türündeki Strangled İzle filmi, içerisindeki vahşice tecavüz ve şiddet sahneleri sebebiyle yasaklı filmler kategorisinde de yer almaktadır. A Martfüi Rem İzle filminin yönetmenliğini Árpád Sopsits yapmıştır. Filmin başrollerinde ise Charles Hajduk, Gabor Jaszberenyi ve Zsolt Anger yer almıştır. Strangled 2016 Filmi İzleyecekler, aile ortamında ve çocukların yanında kesinlikle seyretmemeleri gereken türde bir filmdir. Ağır sahnelerin yer aldığı film, +18 Filmler kategorisinde yer almaktadır. Aynı zamanda seri katilli filmler kategorisinde de yer alan Strangled Türkçe Altyazılı İzle filmi IMDb üzerinden 7.1 gibi olduça iyi bir puan almıştır. Online film izleyicileri, sitemizden sansürsüz ve kesintisiz olarak Strangled Full Hd İzleyebilirler. Tüm A Martfüi Rem filmi izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Strangled izlemek için; http://www.cinfilmleri.com/2018/04/21/a-martfui-rem-strangled-izle-2016/

Gerilim filmleriGizem filmleriSuç filmleriPolisiye filmleriSeri katilli filmler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder