Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

28 Nisan 2018 Cumartesi

Kızıl Serçe İzle (2018) Full +18

Red Sparrow - Kızıl Serçe 2018 Filmi İzleyecekler için konusu; Balerinken yaralanan Dominika Egorova kariyerine son vermek zorunda kalıyor.

Fakat işinden olması hem onun hem de hasta olan annesinin hayatını zorlaştırıyor. Yola devam etmek için bir çözüm ararken Rus istihbarat servisiyle yolu kesişiyor. Ölümle ajanlık arasında bir seçim yapmak zorunda kalıyor. Bu istihbarat servisi genç insanları bedenlerini ve zihinlerini ölümcül silahlara dönüştürecek şekilde eğitiyor. Asıl yetenekleri ise hedeflerini baştan çıkartarak zayıf duruma düşürmeleri oluyor. Dominika’nın yolu CIA ile kesiştiğinde ise işler karmaşık bir hal alıyor.

Kızıl Serçe İzle filmi, seyretmeden önce bilmelisiniz ki filmde ki şiddet ve cinsel içerikli sahnelerden dolayı +18 Filmler kategorisinde yer almaktadır. Red Sparrow İzle filmi Moskova’da açılıyor. Ve günümüz Rusya’sı filmin ana mekanını oluşturuyor. En tuhafı, bu tabloda ülkenin komünist dönemini anımsatan, her şeyiyle ürkünç, kuşkulu, herkesin birbirinden şüphelendiği bir baskı, entrika ve ihbar ülkesi olduğu imajı ortaya çıkıyor. Sanki onca yıldır hiçbir şey değişmemiş gibi!.. Kızıl Serçe Full Hd İzle filmin başrolünü Oscar Ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence üstleniyor. Ona Mary-Louise Parker, Matthias Schoenaearts, Jeremy Irons, Ciaran Hinds, Joely Richardson ve Joel de la Fuente gibi isimler Kızıl Serçe tek parça filminde eşlik ediyor. Jennifer Lawrence’ın magazinsel bir bakış açısıyla dillendirirsek- ‘cesur sahnelerle’ canlandırdığı Dominika Egorova karakteri, başarılı ve tutkulu bir balerinken, kader ağlarını örüyor (!) ve Egorova kendisini kimsenin gözünün yaşına bakmayan istihbarat örgütü SVR’ın göbeğinde buluyor. Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı İzle filmin öyküsüne dair yayınlanmış resmi fragmanlardan daha öteye geçmeyelim ama en masumane tabirle düşmanı cinsel dürtülerle baştan çıkartma konusunda eğitim alan güzel kızımızın hedefi, doğal bir süreçle CIA casusu Nate Nash (Joel Edgerton) oluyor. ‘Tam aşık olunacak adam’ kategorisinde ve Amerikan menşe-i çizilen Nash ile Egorova arasında, Rus bir köstebeği merkezine alan istihbarat-çıkar ilişkisi, filmin gerisinde Online Film İzleyicisinin heyecanını kamçılamayı amaçlıyor. Tüm Red Sparrow Full Hd İzleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Kızıl serçe izlemek için; http://www.cinfilmleri.com/2018/04/16/kizil-serce-izle-2018/

Gerilim filmleri, Aksiyon filmleri, Gizem filmleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder