Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

18 Ekim 2017 Çarşamba

Zombi Ekspresi İzle Türkçe Dublaj (2016)

Zombi Ekspresi 2016 filminin konusunda ise; Sok-woo, çok yoğun bir iş hayatının zorunlulukları sebebiyle duyarsız bir insan haline gelmiştir ve yoğun iş temposundan dolayı sürekli küçük kızını ihmal etmektedir.

Doğum gününde kızının ısrarlarına dayanamayan Sok -woo, kızını üzmemek için onu eski eşinin yanına gönülsüzde olsa götürmeyi kabul eder. Seul'den kalkıp Busan'a gidecek olan trene biner ve tren kalkmak üzereyken olaylar yavaş yavaş gelişmeye başlar. Güney Kore'yi etkisi altına alan yıkıcı bir zombi virüsünden etkilenen bir kadın, virüsü trendekilere yaymaya başlar. Virüsün bulaştığı herkes, teker teker zombiye dönüşürler ve gördükleri herkese saldırmaya başlarlar. Trende içerisinde amansızca bir mücadele başlar.. Sebebi belirlenemeyen virüs, tüm ülkeye yayılırken, hızla Busan'a yol alan trende de Sok-woo, kızı ve daha birçok yolcu amansız bir hayatta kalma mücadelesi verecekler ve hem de unuttukları insanlıklarıyla ilgili iyi bir derste alacaklardır...

Zombi Ekspresi filmi ilk olarak geçtiğimiz yıl Cannes Film Festivali’nin “Yarışma Dışı” kategorisinde gece yarısı seçkisi dahilinde izleyiciyle buluşmuştur. Zombi Ekspresi; kısa süre içerisinde son yılların en çok merak edilen yapımları arasına adını kalın kalın yazdırmayı başardı. Çünkü filmde "Güney Kore usulü vardı.. Film dünya genelinde zombi filmleri ve virüs filmleri meraklıları tarafından oldukca beğeni topladı ve IMDb üzerinden 70 bin küsür oy arasonda 7.6 puan alarak ne kadar iyi bir film olduğu göstermektedir. 2016 Güneykore yapımı olan aksiyon,gerilim ve korku türündeki filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Yeon Sang-ho yapmıştır. Filmin başrollerinde ise Gong Yoo, Jeong Yoo-mi, Ma Dong-seok, Choi Woo-sik ve Ahn So-Hee yer almıştır. Sitemizden full hd ve 1080p kalitesinde Zombi Ekspresi Türkçe Dublajlı İzleyebilirsiniz. Son çıkan virüslü ve zombi filmleri izlemek için bizi sık sık ziyaret ediniz. Tüm Zombi Ekspresi İzleyeceklere iyi seyirler dileriz.

Zombi ekspresi filmini izlemek için; http://www.cinfilmleri.com/2017/10/01/zombi-ekspresi-izle-turkce-dublaj-2016/

Zombi Ekspresi 2016
Zombi Ekspresi İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder