Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

16 Ekim 2017 Pazartesi

Stephen King Filmi Gerald’s Game 2017 (Bir Netflix Filmi)

Gerald’s Game 2017 yapımı olan filmin konusunda ise; Fantazilerle dolu bir hafta sonu geçirmek isteyen Jessie ve Gerald çifti, ıssız bir göl evine giderler.

Huzur dolu geçen zamanlarına biraz da eğlence katmak isteyen çift seks oyunları oynamaya başlarlar. Çiftin hayatı birden kabusa dönüşür çünkü hiç beklenmedik bir durum yaşanır ve heyecana yenik düşen Gerald kalp krizi geçirerek ölür! Jessie ise elleri yatağa kelepçeli bir haldedir ve kelepçelendiği yatak o kadar sağlamdır ki kollarını bile kıpırdatmakta zorlanır.. İçinde bulunduğu durumdan kurtulmaya çalışan Jessie, ilerleyen saatlerde odanın içinde bir başkasının daha olduğunu düşünmeye başlar.. Hikâyenin bu kısmı henüz kitabın ilk birkaç sayfasında olup bitiyor. Sonrası ise Jessie’nin kurtulma mücadelesiyle ve bir yandan da hatırlamak istemeyeceği çocukluk anılarıyla şekilleniyor. Gerald's Game filminin kısaca konusunu söylemek gerekirse üçük bir kaçamak yapmak için göl evine giden bir çiftin başına gelen korkunç olayları konu alıyor.

Stephen King'in romanında uyarlanan bu gerilim-korku türündeki filmin yönetmenliğini Mike Flanagan üstlenmiştir. Korku edebiyatının ustalarından Stephen King elbette ki beyaz perdeyi ve ekranları en çok besleyen kaynaklardan biri. Sitemizden tüm Stephen King filmlerini sansürsüz izleyebilirsiniz. 2017 ABD yapımı olan filmin oyuncu kadrosunda ise Carla Gugino , Bruce Greenwood , Henry Thomas , Kate Siegel ve Carel Struycken yer almıştır. Film IMDb üzerinden 8.0 puan almıştır.. Gerilim filmleri ve korku filmlerinin 1 numaralı adresinden Türkçe altyazılı ve sansürsüz olarak Gerald's Game 1080p full hd izleyebilirsiniz. Son çıkan yerli-yabancı gerilim Netflix Filmleri ve korku filmleri izlemek için sitemizi sık sık ziyaret ediniz veya sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip ediniz. Ayrıca sitemizden gerilim-korku temalı tüm Netflix Filmlerini izleyebilirsiniz. Tüm Gerald's Game İzleyeceklere iyi seyirler dileriz. Lütfen yorum yapmayı unutmayın..

Geralds game filmini izlemek için; https://www.cinfilmleri2.com

Gerald’s Game
Gerald’s Game İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder