Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

19 Eylül 2017 Salı

Seklusyon İzle Full HD (2016)

Seklusyon 2016 yapımı filmin kısaca konusu ise; 1947'de rahip olmak isteyenler, eğitimlerinin son gününde uzakta yaşamak için uzak bir manastıra gönderilir (Seklusyon).

Maksat, onları dünyanın kötülüklerinden korumaktır. Gizemli bir genç kız manastıra gelir. Ancak asıl soru, gerçekten Tanrı ya da Şeytan tarafından gönderilip gönderilmediğidir. Adayları bekleyen zorluk budur. Seklusyon filminin detaylı konusu; Genç bir kadının Rahip olma arzusu onu Seklusyon adlı bölgede eğitim almaya sürükleyecek. Rahipler sık sık eğitim için Seklusyon adlı bölgeye gidiyor. Kimisi rahip olmayı başarmış, bir kısmı ise geri dönemiyor ? Bunun nedeni bölge kim tarafından esir alındı ? Filmde rahipler eğitim için Seklusyon bölgesine gönderilir. Halk arasın da daha bilgili ve tecrübeli olabilmek adına eğitimlerinin son gününde esrarengiz bir olay gün yüzüne çıkar.. Peki bu rahipler bu bölgeye neden geldi.. Şeytanların dünya'yı ele geçirmesi ve kimsenin bu varlıklara güçleri yetmedikleri için rahiplerin kutsal saydıkları bir güç sayesinde onlarla mücadele etmesine konu alıyor. Genç rahiplere bir soru sorulur: Tanrılar mı Yoksa ? Şeytanlar mı ikisi arasında bir seçim yapmaya zorlanırlar ve onları gizemli bir korku hikayesine sürükler. En çok aranan korku film ler sık sık sizlere paylaştığımız 2017 yılı korku filmlerimiz de artık Seklusyon korku filmi bulunuyor. Korku ile Gizemin ortaya çıkmasın dan rahiplerin gizemli bir bölgeye şeytanlarla mücadele etme konusuna ele alıyor.
2016 Filipinler yapımı filmin yönetmenliği ve filmin senaryosu Erik Matti'ye aittir. Filmin oyuncu kadrosunda ise Rhed Bustamante , Lou Veloso , Neil Ryan Sese , Ronnie Alonte ve Teroy De Guzman yer almaktadır. Son yıllarda korku sektöründe atağa geçen Filipinler bu konu bakımında oldukca yaratıcı ve etkileyici gerilim - korku filmleri çıkarmışlardır. IMDB üzerinden 7.0 puan alan bu filmi sizlere sunuyoruz. Son zamanlarda çıkan diğer korku filmleri ile kıyaslandığında oldukca iyi diyebilirim. Tüm Seklusyon İzleyeceklere iyi seyirler bol keyifler dileriz.. Lütfen filmi izledikten sonra yorum yaparak sizden sonra izleyeceklere yardımcı olunuz..

Seklusyon filmini izle; http://www.cinfilmleri.com/2017/09/06/seklusyon-izle-full-hd-2016/

Seklusyon 2016
Seklusyon İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder