Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

18 Eylül 2017 Pazartesi

Munafık 2016 İzle Yabancı Cin Filmi

Munafık 2016 yapımı yabancı cin filminin konusu; Adem, Yaşadığı bölgede rahatsızlığı olan hemen hemen her hastanın tedavisini üstlenen oldukça mütevazi bir tıp alimidir.

Bunu bilen duyan herkes, Ademin yakın çevresine konuşlanacak ve mütevazi tutumlar sergileyecektir. Eşi ve çocuklarıyla birlikte mutlu mesut bir hayat sürdüren Adem için acının haberi yakındır. Ailece birlikte çıktıkları bir yolculukta trafik kazası geçirip karısını kaybeden ve çocuğunu da ağır yaralı olarak sağ kurtulduğu kazandan bir süre sonra Adem, tüm dini inançlarını kaybederek dehşet verici kabuslarla geçen gecelerin ve korkunç halüsinasyonların konuğu olmuştur. Depresyona girmiş, eşinden kendisine kalan tek mirasları olan oğluyla anlaşamamaya başlamıştır. Tüm bunların yanı sıra, Modern tıp uzmanları tarafından Maria adında bir köy sakinine 'Kronik depresyon ve akıl hastası' teşhisi konmuştur. Maria'nın ailesi, kızlarının tedavisi için modern tıp alanında her yolu denemiş ancak kalıcı bir çözüme kavuşamamıştır. Son olarak köy sakinlerinden Ademi ikna etmelerini isteyen çaresiz aile, Ademin trajik trafik kazasından sonra ilk kez Maria'yı tedavi edeceğinin mutlu ve umutlu haberini almışlardır. Ancak bu mutluluk uzun sürmeyecek ve kızlarının iblisler ve cinler tarafından ele geçirildiğini öğreneceklerdir.

2016 Malezya yapımı yabancı cin filmleri  kategorisinde yer alan bu filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Syamsul Yusof üstlenmiştir. Filmin oyuncu kadrosunda ise Syamsul Yusof , Nabila Huda , Sabrina Ali , Fizz Fairuz ve Pekin Ibrahim yer almaktadır. Türkiye'nin en özel kategorili korku ve cinli filmler sitesinden Sansürsüz olarak Munafık filmini Türkçe Altyazılı izleyebilirsiniz. Tüm Munafık İzleyeceklere iyi seyirler dileriz. Lütfen film hakkında yorum yaparak sizden sonra izleyeceklere, görüşlerinizi belirterek yardımcı olunuz..

Munafık Filmi İzle; http://www.cinfilmleri.com/2017/09/04/munafik-2016-izle-yabanci-cin-filmi/

Munafık
Munafık İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder